Pre svega, zeleo bih da vas sve pozdravim i pozelim puno srece u novoj godini! :) A sada malo i da se predstavim i kazem nesto o timu KK Bjesomar : Igram BB 19 sezona, a cak 15 sezona sam bio clan jedne iste lige (III.1).. Nikada nisam igrao drugu ligu, a sto je mozda i zanimljivije, nikada nisam osvojio ligu, izgubio sam jedno finale u cetvrtoj ligi i dva u trecoj ligi, dakle, dogurao sam do ovog ranga bez ijednog trofeja.. :D Sto se tice kupa, u dva navrata sam stizao do najboljih 64, ali dalje od toga nisam isao.. Od timova koji ce ove sezone igrati u ovog ligi, vec sam se sastajao sa timom KK Buducnost Ivanjica u ligi u sezona 35. i 36., a skor u ta dva meca je 1-1; u sezoni 38. sam u kupu igrao i protiv tima The Bimbilins i prilicno ubedljivo sam izgubio, a, kao sto je Hektor87 vec spomenuo, i nas dvojica smo se sreli u kupu i to bas u prosloj sezoni u jednom jako zanimljivom mecu u kojem je on na kraju odneo pobedu.. :P Sa ostalima se jos uvek nisam sastao, ali neki od vas su mi poznati.. Na primer, znam za Frankie Theildo-a zato sto je relativno cesto pisao na nasem forumu, a po imenima timova su mi poznati i KK Crvica, OKK Apatim i Restart.. :P Sto se tice planova za ovu sezonu, nisam ni sam siguran sta je pametno raditi.. :/ ..mozda neko od vas ima savet za mene..da li da pokusam da izguram sezonu sa starijim igracima ili da nabavim dobrog trenera i ubacim u tim i mlade igrace? I da, posebno se radujem duelima sa Frankie Theildo-m, posebno zbog poruke Ozirisa, bice to, nadam se, veliko rivalstvo.. :D Jos jednom pozdrav za sve i svima zelim puno uspeha u sezoni!