BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Jelöltek Beszédei

Jelöltek Beszédei (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Danzel

This Post:
00
29133.4 in reply to 29133.3
Date: 5/9/2008 2:13:49 PM
Overall Posts Rated:
00
Na akkor ezennel én is jelentkezem a választásra.

Magamról::

14 éves vagyok. Egyenlőre csak az általánost taposom, de jövőre én is debreceni diák leszek (úgyhogy Hucklee látjuk majd egymást xD) Napi több órát töltök gép előtt, így naponta jó szokszor látom a BB-t.

Eredményeim:

Sajnos eddig nem sok eredményt tudok felmutatni, mert csak a szezon második felétől kezdtem el igazán foglalkozni a játékkal, de úgy is sikerült bejutni a rájátszásba (ahol úgy estem ki, hogy nem tudtam csapatot rendesen elküldeni meccsre taktikailag...=( ), de ezen a szezonon már teljes erővel rajta leszek =)

Tervek a válogatottra tekinve:

1. Egy kis tapasztalat hozás a válogatottba.
A tapasztalat egy csapatban elengedhetetlen, a magyar válogatott pedig a jelenlegi felállásában 18-20 évesekből áll. Ezzel nem azt akarom mondani hogy ők nem jók, de tapasztalatlanok. A kellő pillanatban tapasztalatlanságuk végett rosszul dönthetnek, eladhatják a labdát. Feltétlenül kellenek olyan játékosok is akiknek tapasztalatuk is van. Ezt megin csak nem úgy kell érteni, hogy teljes csapatátrendezés, hanem úgy, hogy nem zárnám ki a kicsit idősebbeket a válogatottból.
2. Diplomatikusság
Egy-egy fonosabb meccs előtt (vagy akár tétnélkülin is is) a fórumban, vagy privát üzenetben várnám az esetleges javaslatokat. Ha valakinek valami nem tetszik, vagy épp ellenkezőleg, nagyon is tetszik és szeretné a változást megtartani, annak ötletét szívesen várnám, fórumban lévő tárgyalás után akár még meccsen is bevetném.
3. Természetesen az eredményesség
Szeretném ha a válogatott minnél tovább jutna a VB-n és az EB-n illetve a rangsorban előrébb jutna. Szeretném, ha az ellenfél nem lazán játszaná a meccset, mondván gyenge a magyar csapat, hanem teljes erőbedobással harcolna, hátha sikerül győzni.

Remélem nem fárasztottam le senkit ilyen hosszú kampánybeszéddel. Javaslatokat, ötleteket, észrevételeker, panaszokat, és ami tetszik, azt várom a vitafórumban, illetve BB-mailben.

Szavazz rám, hogy változtathass a világon!

This Post:
00
29133.5 in reply to 29133.4
Date: 5/9/2008 4:52:04 PM
Overall Posts Rated:
00
Sziaztok!

Magamról :

15 éves kosaras srác vagyok (irányítói tapasztalataimat megpróbálom majd bevetni itt is ). Nem vagyok túl sokat a gép előtt, viszont ilyenkor szinte végig a BB-rel és a Hattrickkel szoktam foglalkozni.

Eredményeim :

Ez volt az első teljes szezonom. Egy kiesési párharcot megnyert csapatból (sajnos túl későn regisztráltam és így nem volt esélyem már a rájátszásra ) sikerült bajnok gárdát faragnom igaz csak a III. osztályban.

Kitűzött céljaim, terveim :

A Válogatotttal a lehető legjobb eredményt szeretném elérni mind az EB-n mind a VB-n. Ezt a kinti dobásokat előtérbe helyező taktikákkal szeretném elérni de a centert edzetők se ilyedjenek meg a magasemberekre is úgyanúgy számítok. Tanácsaitokat majd örömmel fogadnám mivel ez azt jelentené, hogy a magyar managereknek fontos a válogatott ügye. Az ilyen üzenetekkel kapcsolatos részleteket szerintem nem ebben a kampánybeszédben kell megemlíteni , ráér a választások után is. A Játékos keret pont úgy jó ahogy van, maximum kisebb változtatások fogok csinálni.

Végezetül ha szeretnél lendületet vinni a nemzeti csapat életébe én vagyok a Te embered! Remélem sikerült kivívnom a szimpátiátokat.

Üdv Mindekinek : Oj

This Post:
00
29133.6 in reply to 29133.5
Date: 5/10/2008 4:14:05 AM
Overall Posts Rated:
00
Tisztelt Klubtulajdonosok!

Ma reggel miután felébredtem és láttam, hogy milyen szépen süt a nap, és csivitelnek a madarak, úgy döntöttem, hogy elindulok én is a válogatott kapitányi posztjáért. nem hirtelen felindulásból, ez már egy régi gondolat volt, ami motoszkált a fejemben.

mivel az előttem szóló három jelölt hasonló szerkezetben mutatta be magát, és elképzeléseit, én is ezt teszem a könnyebb áttekinthetőség mellett.

Magamról:

28 éves budapesti (budapest, nem bukarest) fiatalember vagyok, foglalkozásomat tekintve kontrolling szakértő egy szép nagy magyar cégnél. bb-vel sok időt töltök (szerencsére munkahelyen is), így nem okoz majd gondot, hogy minden nap több órán át tanulmányozzam az ellenfelek taktikáját/játékosait/edzőjét. Emellett még tény, hogy beszélek nyelveket, így nem gond, ha külföldi menedzserrel kell egyezkedni az edzés miatt.

Eredményeim:

BB-hez a magyarországi nyitás után két-három héttel csatlakoztam, szóval már a kezdetek óta itt vagyok, és szerencsére elmondhatom, hogy pár siker ért ez idő alatt. Mindjárt az első szezonomban sikerült megnyerni csapatomnak a Magyar Kupát, a negyedik szezonban pedig csináltam egy 22-0-ás alapszakaszt.

Terveim:

A jelenlegi keretben egy-két változtatással folytatnám a megkezdett utat egy reménybeli sikeres vb szereplés felé. Legfőbb feladatnak viszont az utánpótlás megszervezését tartom, hiszen u-20 nélkül, és a jelenlegi válogatott szisztéma miatt az esetlegesen a koruk miatt az edzésből kiesőket nem tudnánk érdemes játékosokkal pótolni. Szeretnék egy jól működő scout csapatot kialakítani, hogy a legjobb (kortól függetlenül) játékosokat találjuk meg a válogatottba. Célom, hogy érdemi párbeszéd alakuljon ki a fórumon és nem zárkózom el semmyilen gondolat elől, ami előrébb viheti a válogatott szekerét.

Kventeen for President! Szavazz rám és jó lesz!

Edit béna volt, mert kihagyott pár entert. Edittel elbeszélgettem, következőben már nem hagyja ki...

Last edited by Kventeen at 5/10/2008 4:15:07 AM

Message deleted