meci #4 albania
victorie linistita, pentru refacerea entuziasmului si reintegrarea in lot a jucatorilor accidentati.
meci 5 montenegru
un pic mai strans decat ne ar fi placut dar lotul si a spus cuvantul, entuziasmul se reface. asta ar fi fost genul de meci care cu sezoane in urma ar fi necesitat cel putin artificii tactice, asa am operat cu marja comfortabila in situatii incomode.
urmeaza 3 meciuri care vor defini cat de departe putem merge. sunt increzator ca putem iesi cu 3 victorii, dar in mod realist obiectivul e sa obtinem 2 din 3.
in eliminatorii terenul e f important. in conditii normale tintim sferturile. asa cum si noi am dat CT dupa CT, e destul de complicat, ca sa nu zic aleatoriu, de ce echipa sinucigasa dai dar cu teren eu zic ca putem supravietui oricui dpv ofensiv.
in final tb sa concluzionez ca suntem oarecum departe de posibilitatea de a castiga turneul, turneu pt care nu se da vreo medalie, dar scopul principal este sa ne plasam pe o traiectorie mai accesibila pt urmatoarele europene.
acum inca purtam rankingul de anul trecut cand am mers departe. ar fi cel putin imbucurator sa-l mentinem, dar sa vedem. va fi la mustata.