Η τρέλα δεν πάει στα βουνά!
Τελείωσε ο πρώτος γύρος στην πιο ανταγωνιστική Α1 των τελευταίων σεζόν. Ο τίτλος είναι ορμώμενος από την οικονομική τρέλα που είναι κυρίαρχη στην πρώτη τη τάξη κατηγορία με 6(!) ομάδες να ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο μπάτζετ και συνολικά 11(!) αυτές που ξεπερνούν τα 900k. Ο πρωταθλητής Xeftilaikos πλήρωσε αυτή τη βδομάδα το ακραίο ποσό των $ 1 428 393 και με τις δύο πωλήσεις που θα κάνει θα πέσει οριακά κάτω από το 1,2. Αυτό δεν είναι Α1 αλλά... BB Madness!
Στην αύξηση του ανταγωνισμού έπαιξε ρόλο η δίψα των νεοφώτιστων Immortals Β.C. & KALLISTI BULLS (οι οποίοι είναι στο top 5 των υψηλότερων μπάτζετ) αλλά και η άνοδος ομάδων όπως τα Μετεωρα B.C. με μεγάλη παράδοση στην Α1 και Peristeri Thunder που χτίζει ένα από τα καλύτερα τριάρια στον κόσμο του buzzerbeater. Μένει να επιστρέψουν και οι terastiousp για να δέσει το... γλυκό.
Το φόρουμ βρίσκεται στα χειρότερά του, αλλά πάμε να ρίξουμε μία ματιά στα περσινά highlight.
Στην ψηφοφορία για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα οι Syros Knicks έβαλαν δύο πιθανές απαντήσεις. Το "ΕΓΩ*" πήρε 11 ψήφους (57,9%) και πήγε... άπατο αφού η ομάδα από τη Σύρο αγωνίζεται στη II.1 φέτος :)
Μετά από κάνα δίμηνο ας διαψεύσω τη δήλωση του φαντασιόπληκτου Cobra Kai: "Ο αιμάρ δεσμεύτηκε ότι αν δεν πάρει πρωτάθλημα μέχρι να ανέβει το dojo μου στην Α1, σε περίπου 4-5 6-7-8 σεζόν δηλαδή θα ξεκινήσει προπόνηση στον επόμενο κορυφαίο της εθνικής.", καθότι εγώ δε δεσμεύτηκα ποτέ τίποτα :)