BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: krapek
This Post:
00
44396.4 in reply to 44396.1
Date: 8/14/2008 3:12:23 PM
Overall Posts Rated:
00
Voľte mňa, aj ja volím seba. :D

Edit: A mám aj najväčší štadión na Slovensku :D

Last edited by krapek at 8/15/2008 5:55:45 AM

From: medalon

This Post:
00
44396.5 in reply to 44396.4
Date: 8/14/2008 4:47:36 PM
Overall Posts Rated:
11
Takže ja narozdiel od Assassu som vobec nevahal ci kandidovat alebo nie :D.

No tak nieco o mne:
Tu na BB vystupujem uz 4.sezonu pod nickom medalon :P.Som tu od oktobra asi tak den po Assasovi :D.Taktiez ako Assassa som postupil do Extraligy az na 3. pokus.1.krat mi to vyfukol Slayer s Krasno Slayers :[[,2.krat Ogyalla Stars...:[ no ale ako sa hovori do tretice vsetko najlepsie a teraz ma nezastavil ani Vakuovy Prievan :].V pohari sa mi dlho nedari,vzdy ma super predomnou respekt a da CT :[.

no tak plany s U21:
Samozrejme ze kazda krajina zacina len teraz s u21,takze sance su vlastne takmer rovnake pre kazdy tim :].Chcel by som zostavit kvalitny kader,tak aby som co najmenej oslabil NT kedze je dolezitejsie nez U21.Vsetko by som robil za pomoci skautov,ak by som teda vyhral tak myslim ze Assassa a zajino by mi radi pomohli :].Pred a po zapasove hodnotenia samozrejme napisem na konferenciu a po zapase ci uz vyhratom alebo prehratom si rad pozriem vase nazory na taktiku,ktoru by som pred zapasom s pomocnikmi vybral :]

Takze za kazdy vas hlas by som bol velmi vdacny :]

EDIT: T a k n a k o n i e c N E K A N D I D U J E M : ] , r a d s e j p o m o z e m A s a s a s o v i s U 2 1 : P

Last edited by medalon at 8/17/2008 12:30:27 PM

Message deleted
Message deleted
Message deleted