uz 4m? tu zinai kiek reikia pistis kad statusus pakelti iki 4m? sudas cia, 1.5mil max vertas yra, pazieki ir ugio nera, tai net tos kovos nepakelsi greitai... nera tokiu jaunu zaideju kad butu 2mils verti, nu tiesiog nera :) toky istraukus reikia treniruot ir viskas, ir gal kada po 4 kokiu sezu jis bus vertas apie 5-7milus ir galesi parduot bei susipirkti puse startinio axujeno :) beje, kauniuk, tu pelno sakai 6milijonus per 3 sezonus? as pf ( pamenat mano esta Ird, tave kaunai ir nugalejo jis primetes tasku) nusipirkau su vidutinisku potu ( startinio penketo buvo) 2 pozicijom treniravau 2 sezonus beveik, dar atskaicius jo trauma ir panasiai, tai uz 100k pirkta, uz 1.2mil parduota, 550k jau per sezona, o kur dar kiti 3-4 zaidejai? matai kokia mano priekine vis dar likusi? c vertas 2milijonus ( burniauskis ) o istrauktas paties savo.... tai jai tu 1mila pelno per sezona, paskaiciuok kiek as, + moku mazesnes algas + uz parduotu prekiu pelna gaunu daugiau nes lietuvius ir savo istrauktus treniruoju ir dar jie yra mano penkete startiniam :) placiai reikia mastyti, tikiuosi supratai minty mano, tikrai nevarau ant taves, tik sentimentalu man, grysiu visad cia papostinti ir parasineti ;D