BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: kotoor

This Post:
00
191337.40 in reply to 191337.39
Date: 7/28/2011 4:19:49 PM
Overall Posts Rated:
500500
samo polako, tek pocinje kampanja. bice glasova :)))

From: Sire
This Post:
00
191337.41 in reply to 191337.40
Date: 7/29/2011 9:55:02 AM
Scorpions Mld
II.2
Overall Posts Rated:
280280
Mozemo li dobiti spisak pomocnika sa kojima biste saradjivali ako postanete selektor?

Hvala

From: AirWolf

To: Sire
This Post:
00
191337.42 in reply to 191337.41
Date: 7/29/2011 10:04:51 AM
Overall Posts Rated:
100100
Sa kim bi ti, i ti si kandidat koliko sam obavesten?

From: Sire

This Post:
11
191337.43 in reply to 191337.42
Date: 7/29/2011 10:58:42 AM
Scorpions Mld
II.2
Overall Posts Rated:
280280
Trba, Star, Dumba je proverena kombinacija...spoj mladosti i iskustva i Dumbe za kog nemam pojasnjenja sta trazi tu...;)

Kao i da stoji to da sam pozivao neke odlicne menadzere koji nisu do sad gledali kako mi to radimo, da nam se pridruze, ali izgleda da ih to nije zanimalo...

Edit: Naravno da su mi uvak na raspolaganju ukoliko imam neku nedoumicu ili trazim savet tu: Cika, Ranko, Sam, Frks i ostali iskusni menadzeri koji su se dosta povukli iz ove price u poslednje vreme. Verujem da imaju jos drugih obaveza u zivotu osim BB-a.

Last edited by Sire at 7/29/2011 11:01:48 AM

This Post:
33
191337.45 in reply to 191337.44
Date: 7/29/2011 11:44:23 AM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
Jos jedna,a verovatno i najvaznija stvar,koja je manjkala je saradnja A tima i U21 tima, te stvaranja mladih igraca odmah po ulasku u mladju selekciju po potrebama A reprezentacije, kako bi jednog dana pomogli sto vise svojoj otadzbini.

Са овим се не бих сложио, јер се на овоме ради још од Флавијуса и да није било тога ми би и даље били осредња репрезентација!!! Још пре две сезоне је избачен приручник како тренирати и развијати наше играче, који је највећим делом била заслуга Јабуса, Ширета и Трбе, мада сам и ја лично учествовао у томе!!! И то није био копи/паст приручник већ осмишљен!!!

Због тога не треба написати нешто чисто реда ради или пљувати по нечему што је дало доста резултата до сада! И да требају наши репрезентативци побољшати тренинг ако желимо више!

Rezultate ne mogu obecati,oni ne dolaze tek tako, ali mogu obecati mukotrpan i neprekidan rad.

Нажалост резултати су потребни, јер ово је А селекција и од ње се увек очекују резултати!!!

Zelim unaprediti ono sto su drugi stvarali sezonama iza mene.

Са тим се слажем, увек има места напретку и унапређењу!!!

Позз

This Post:
11
191337.47 in reply to 191337.45
Date: 7/29/2011 12:09:55 PM
Scorpions Mld
II.2
Overall Posts Rated:
280280
I kako tako mozes reci da je manjkala saradnja kad ne znas neprespavane noci skautiranja i odredjivanja treninga citavih generacija igraca, koje su neki menadzeri shvati i primenili a dosta njih odustalo kad im se ukazala prilika da ih prodaju ili da predju na nekog boljeg, mladjeg? Sta mislis ko je vodio brigu o svim igracima sa sireg spiska a repke i kontrolisao razvoj istih?

Da si mi se pridruzio dok sam ja bio selektor, sad bi bio bolji izbor na tu funkciju od mene. Ovako imas znanje i zelju dovoljnu da za 2 ili 4 sezone nadmasis moj rezultat. Zato te i dalje pozivam da nam se pridruzis, Trbi i meni i naucis mnogo toga, sto taktickog sto pregovarackih tehnika koje za tu funkciju neophodno imati.

to sto ces sad ispucati svoj mandat i prokockati mogucnost da te ljudi znaju kao maga ove igre ti nije u cilju, veruj mi. Ja sam 6 sezona gledao i ucio, pa sam kad sam preuzeo repku, neke stvari zadrazao a neke novine i uneo. To isto predlazem i tebi.

To sto si stigao expresno u I ligu, znaci da imas potencijal, ali da bi bio vrhunski igrac potreban je rad i potrebno je iskustvo.

Nisi u timu imao kvalitetnog pleja, odlicna 2 beka, Pf-a pojesce te toliko dobrih igraca, jer ti iz iskustva kazem da kad vidis nase bekove, mislices da nam je rng najjace oruzje!

Pa sastavljate tim za u21 svake nedelje, pa? Koliko ste dobro prosli? koliko se tvojih predloga uvazilo?

Za ovo sam 3 godine zivota dao i necu da tek tako ofrlje shvatate Srbiju..

Trbo,LeBron,Limar (bst187)...po meni super ekipa...mi imamo vise mladosti to je sigurno :))
Pa idite u grad na pivo.. Ja se jedino sa tobom sad slazem u ovoj recenici i svi ste mi super, ali dodjite da naucite kako da budete bolji na BB-u. To nije recenica za BB..Ali jeste da upadnete na playboy zurku :D

Btw, ko te savetovao oko citave igre kad si poceo??

Dodji nauci kako se to radi, nisi jos spreman za velika dela.
Jednom su neki ubedjivali celu BB naciju o tome, ali vecina nije htela da slusa. Nadam se da znas posledice i desavanja iz tog doba??

Drag si mi decko, greota da prokockas dobru poziciju i da ti jednog dana ne znaju ni ime na bar ovoj online igri...

Razmisli jos jednom...

Pozdrav Miki ;)

This Post:
00
191337.48 in reply to 191337.47
Date: 7/29/2011 12:16:48 PM
Overall Posts Rated:
5858
Vodjenje reprezentacije i nije toliko teško,ukoliko postoji dobra organizacija i dobra komunikacija.Kod nas to nikada nije postojalo,a čini mi se da nikad i neće. U našoj zajednici svi očekuju PREVIŠE a niko se i ne trudi da malo doprinese.Igrački kadar-loš,forma igrača tokom sezone-loša.Glavni problemi - nemamo pravog pleja,bekovi takodje žalosni krilo samo jedno i to ne baš najbolje istrenirano...Centri su malo bolja strana mada i tu nije baš bajna situacija a koliko vidim u mladoj reprezentaciji ove sezone i nema centara......Spolja imamo igrače koji su majstori skok šuta ali su u odbrani šuplji...... Pozvao bih sve koji su se kandidovali,a ne ostvare pobjedu na izborima da ostanu aktivni i da svi zajedno pomognemo reprezentaciji,jer ukoliko napravimo pravi tim,neće biti bitno ko je selekttor!!!

This Post:
00
191337.49 in reply to 191337.44
Date: 7/29/2011 12:17:03 PM
Scorpions Mld
II.2
Overall Posts Rated:
280280
Zato bih kao sto sam rekao i tebi i Staru, zeleo to iskustvo nadoknaditi tako sto bih sa vama saradjivao oko taktika i resavanja mogucih nedoumica, bila bi mi cast...naravno ako budete zeleli :))

Dodatne savete bih trazio kod Matije,koji zna puno toga o igri..ukoliko mu obaveze budu dozvoljavale to.

Ovde sam sebi skaces usta:((

Pa sta ces nam ti ako cu ja da odredjujem taktiku, Star skautirao protivnike i prenosio vlasnicima potrebe treninga za sledecu nedelju, a matija ti bio na poslu pa nemao vremena da uradi isto sto cu i ja tu raditi??

Cast treba da ti bude da te addujem na skype i ucestvujes u skautiranju protivnika i razgovoru oko celog toka repke! Zar ne?
Ili imas neki bolji predlog? Mislis da ako skautirate 100 timova, od toga 50 aktivnih, imate svo znanje da vodite tim cija samo imena igraca znate??

Ajde budi iskren sad prema meni, pa reci da ti nije tu "sad" mesto...

This Post:
11
191337.50 in reply to 191337.49
Date: 7/29/2011 12:19:26 PM
Overall Posts Rated:
3838
A zasto vi mislite da ste bolji od Ivkovica???

Advertisement