BuzzerBeater Forums

Βοήθεια – Ελληνικά > Γήπεδο

Γήπεδο

Set priority
Show messages by
This Post:
00
193022.40 in reply to 193022.32
Date: 1/8/2013 8:12:33 AM
Overall Posts Rated:
00
καλησπερα!εμπειρικα καποιος να πει αν ειναι προσιτο και μπορει να ειναι ιδανικο σε χωρητικοτητα ενα γηπεδο σε ΙV.και πανω κατω τι τιμες στο ξεκινημα αν ειναι ευκολο.ευχαριστω εκ των προταιρων.

This Post:
11
193022.41 in reply to 193022.40
Date: 1/8/2013 9:44:19 AM
Overall Posts Rated:
10001000
καλησπερα!εμπειρικα καποιος να πει αν ειναι προσιτο και μπορει να ειναι ιδανικο σε χωρητικοτητα ενα γηπεδο σε ΙV.και πανω κατω τι τιμες στο ξεκινημα αν ειναι ευκολο.ευχαριστω εκ των προταιρων.

καλησπέρα φίλε μου.

το ιδανικό γήπεδο σε οποιοδήποτε όμιλο της χώρας είναι αυτό που σε σύγκριση με τους αντιπάλους μας θα μας δίνει περισσότερα έσοδα και θα μας επιτρέπει να έχουμε παραπάνω έξοδα και επομένως θα έχουμε την ευχέρεια να έχουμε καλύτερο ρόστερ ώστε να προβιβαστούμε.

δηλαδή

το γήπεδο ποτέ δεν τελειώνει, ποτέ όμως. συνέχεια πρέπει να κάνουμε επεκτάσεις και μόνη διακοπή τη σεζόν που θα έχουμε παραπάνω έσοδα.

έτσι απλά το προσεγγίζω εγώ. περίμενες νούμερο βέβαια και δεν σε καλύπτω, αλλά σχετικά με την χωρητικότητα του γηπέδου, εγώ έτσι λειτουργώ.

αν ανεβείς βέβαια στην ΙΙΙ, τότε για εμένα καλό είναι να έχεις ολοκληρώσει τις 2 ακριβότερες κατηγορίες με 500 και 50 καθίσματα αντίστοιχα.

σχετικά με τις τιμές τώρα, αυτές εξαρτώνται από το πλήθος των καθισμάτων. ουσιαστικά βλέποντας και κάνοντας κι εδώ στοχεύοντας να πετύχουμε την συνταγή που θα μας φέρνει προσέλευση 90% +.

καλό είναι γενικώς να βρίσκεις ομάδες είτε από τον όμιλό σου είτε γνωστές και πετυχημένες της κατηγορίας για να τις θέτεις σαν μέτρο σύγκρισης.

τέλος υπάρχει ένα εργαλείο στο βοηθητικό σάιτ για το μπάζερ το (http://www.buzzer-manager.com/) που ίσως σε βοηθήσει στο θέμα γηπέδου.

Message deleted