Mene je nabio 73, a tebe samo 64 razlike. :)
Ne boli me taj poraz, kao ni jedan ligaški poraz ove sezone. Sve je to bilo i ranije ukalkulirano kao poraz.
Međutim drago mi je da su sve ekipe koje su me dobile igrale normal. Znači respektiraju me kao protivnika. Nisam ih pobjedio, ali su barem pali u entu na meni.
Zapravo si ti jedini kojemu je trebao normal da bi me pobjedio, ali baš si ti igrao laganicu. Međutim treba pohvaliti tvoju recesijsku ekipu. Super igraju s obzirom na plaće. Jedva sam te dobio na domaćem terenu istim trudom, a nemaš pojedince kao što su moji Marcinauskis, Mponovas i Huneeus.
Najveća zanimljivost kola je poraz Vučića protiv Split-Suzukua. Vučići stvarno nemaju sreće ove sezone. Prvo Zagreb odigra trgaonu protiv njih i sad ovo.
Što se Polače tiče ne smeta me. To mi je rival. Namjeravao sam prodati Marcinauskisa i Huneeusa nakon utakmice protiv njih. Sad ih mogu i ranije prodati. Ne treba mi ekipa s ukupnim plaćama $ 137 531 da bi sigurno plovio ligom, a da li ću biti 3, 4, 6 ili 2 mi je svejedno.
U Rosandinoj eri ću najvjerovatnije imati samo jednu priliku da napadnem 2 ligu, onda ću biti rastrošan, a do tada štedim.