BuzzerBeater Forums

BB Srbija > BB reprezentacija Srbije -21-

BB reprezentacija Srbije -21- (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Navaro

This Post:
00
224573.40 in reply to 224573.39
Date: 9/4/2012 8:19:07 AM
Overall Posts Rated:
178178
Evo sad bas gledam, pa mi smo poslednjih 6 utakmica popili kranc, e ta sreca treba malo da nas zaobidje.. Nadam se da su nas ovim porazom mnogi otpisali pa sad neka malo medjusobno lupaju kranceve i bore se za poziciju a mi cemo oberucke da prihvatamo takve poklone i koristimo ih..

This Post:
66
224573.41 in reply to 224573.38
Date: 9/7/2012 4:27:36 PM
Overall Posts Rated:
3535
Ok selektore, rezonski je odigrati opusteno u prvom kolu protiv slabije ekipe i ja te zbog toga necu napadati.Ali mi smeta sto imas te alibi fore, kao pljujes bazer, zalaganje ima preveliki znacaj itd.Pa naravno da ima veliki znacaj i treba da ima.Prvo, ekipa kojoj puca k.... za utakmicu i treba da pretrpi los rezultat, drugo, ti igranjem opusteno nabijas svojoj ekipi entuzijazam.Pa najbolje jos i da ne igraju slabije kad igras opusteno. Mi smo igrali opusteno oni mec sezone i to je to.

Ponavljam, ja te ne osudjujem, i dalje imas moju podrsku ali ne volim te alibi fore, kad se pukne problem je u bazeru.Bazer je brutalan!

Pozdrav, pa da prodjemo grupu.

Last edited by Milenko Topić at 9/7/2012 7:29:14 PM

This Post:
00
224573.42 in reply to 224573.41
Date: 9/7/2012 7:30:23 PM
Overall Posts Rated:
178178
Nisu to alibi fore, samo sam naveo razlog poraza, a i dalje mislim da smo morali da dobijemo i pored njihovog kranca, pogledas rejtinge posle meca i sve ti bude jasno.. Medjutim, nas je problem sto smo mi za protivnika u prvom kolu sa sijaset problema imali ekipu koja iskljucivo ima zelju da nama napakosti i u tome su uspeli, bez ikakvih daljih ambicija.. Pogledas mec Ceske i Izraela koji Izraelci za malo nisu dobili a zamisli sta bi bilo da su i oni raspalili kranc i hteli njima da napokste.. Eto o tome sam pisao.. Mozda sam pogresio sto se nisam osigurao i odigrao normal, i za to snosim punu odgovornost ako mislis da je to pogresno.. A ja ne mislim da sam pogresio, treba razmisljati i malo dalje od prvog meca ako mislis da prodjes i imas neke ambicije.. Mi bi sa normalom pobedili nesto sitno a sada ce rusija i finska da nabijaju kos razliku protiv njih sto nas svakako stavlja u losu poziciju u odnosu na njih i morali bi svakako oba ta meca da dobijemo.. A mislis da bi imali sanse sa takvim entuzijazmom, ja ne mislim jer ce oni svakako da nabijaju i entuzijazam protiv ostalih i bez rizika od poraza jer su ovi sve ispucali na nas.. Eto to ti je sva filozofija.. Bice tesko proci dalje ali ja cu se i dalje boriti na sve nacine i ucinite sve sto je u mojoj moci pa kako bude..

This Post:
00
224573.43 in reply to 224573.42
Date: 9/7/2012 7:43:23 PM
Overall Posts Rated:
3535
Nisi me razumeo, procitaj ponovo moju poruku.
Ja sam rekao da je rezonski igrati prvo kolo sa slabijom ekipom opusteno, znaci tu se slazemo.Nego mi smeta to pozivanje da bazer ne valja.

Rekao sam sta sam imao u svojoj prvoj poruci.

Last edited by Milenko Topić at 9/7/2012 7:54:24 PM

This Post:
00
224573.44 in reply to 224573.43
Date: 9/7/2012 7:55:46 PM
Overall Posts Rated:
178178
Razumeo sam te, i ponavljam da mislim da smo trebali dobiti i pored kranca, jer kao sto vidis rejtinge u skoro svemu smo bili bolji, pogledas i koliko poena ide za svaku pozicju na 100 suteva i vidis koliko smo tu bolji, a na terenu sve drugacije, natrpa nam neki plej u prosecnoj formi Dulana i jos gore neki centar u formi 6 naseg i jos ga izbaci zbog licnih.. Zato mislim da je bazer prso sto mu toliko znaci zalaganje, jer sve ostalo je na nasoj strani.. Tako smo izgubili i od Ukraine prosle sezone.. Doslo se do toga da svaki mec moras da dogovaras zalaganje da ne bi pukao od debilnih ekipa kao sto je ova, a na koju ja magiju da se dogovorim sa njima..

This Post:
11
224573.45 in reply to 224573.44
Date: 9/7/2012 8:09:38 PM
Overall Posts Rated:
3535
Ok, to je tvoje misljenje ali dozvoli i da ja imam svoje misljenje, a to je da se zalaganje adekvatno odrazava na rezultat.
Svi znamo da je entuzijazam vazan faktor, pa kad je tako onda budi spreman i da ti ekipa igra slabije dok ga pumpas.Ako je ekipa drasticno jaca pobedice i na opusteno.Po mom misljenju, bilo bi lose da nije tako, to je realno brate.Izvini moloim te, ne zalazes se na utakmici, gubis od slabije ekipe.Tako ti je u basketu kao i u drugim sportovima, nema bez zalaganja rezultata.

A to sto kazes za ocene samo potvrdjuje ono sto govorim bratu, a to je da je to samo grub prikaz utakmice a da se na terenu igra, mnogo je tu faktora i bazer je pre dobro odradjen da bi ga ti pljuvao.To je moje misljenje.

Last edited by Milenko Topić at 9/8/2012 4:07:12 AM

This Post:
00
224573.46 in reply to 224573.45
Date: 9/7/2012 8:24:42 PM
Overall Posts Rated:
178178
Svako ima pravo na svoje misljenje pa makar ono bilo i pogresno.. BB je nekada bio mnogo bolji sto ti ne znas jer si relativno od skoro ovde a sada postaje krs sa svim glupostima koje uvode i imaju.. Ako vec nas nipodastavas i mislis da mi nismo bili drasticno jaci, naveo sam ti primer svetskog prvaka Ceske koji bi takodje doziveo nasu sudbinu da su popili kranc od jedne prosecne ekipe, pa ti opet tvrdi da je to normalno.. Ajde da su imali domaci teren ili bolju formu, bilo koji argument na svojoj strani, ali ovako sta reci..

This Post:
11
224573.47 in reply to 224573.41
Date: 9/7/2012 9:17:03 PM
Overall Posts Rated:
185185
Odakle tebi pravo da ti imas pravo na svoje misljenje?! ;)
Koji si ti faktor na buzzeru pa da uopste pomislis da napises nesto na ovoj temi, a kamo li da zaista napises?! :)
Da nisi mozda srpska BB legenda ili veliki Srbin u narodu poznat kao Srbenda, pa si resio da nam svojom filozofijom i naklapanjem urusavas zajednicu?! :)
Malo sarkazma nije na odmet, iako sam off topic, izvinjavam se moderatoru zbog toga, nadam se da ce razumeti :)

Last edited by veseljak at 9/7/2012 9:26:35 PM

This Post:
00
224573.48 in reply to 224573.47
Date: 9/8/2012 3:15:48 AM
Overall Posts Rated:
3535
Stvarno nema potrebe za sarkazmom zato sto sam dobronamerno nastupio.

This Post:
00
224573.49 in reply to 224573.46
Date: 9/8/2012 3:18:40 AM
Overall Posts Rated:
3535
Tvoje misljenje je za mene pogresno bas kao i moje za tebe.

Nema potrebe da se raspravljamo vise.Ja inace ne citam i ne pisem na ovom forume.Sad sam hteo samo da vidim da li te neko napada zbog poraza od siptara i ovo mi je zasmetalo.

This Post:
33
224573.50 in reply to 224573.49
Date: 9/8/2012 3:44:08 AM
Overall Posts Rated:
5151
Potpuno se slažem sa kolegom M.Topićem,previše je bilo (ajde da kažem "loših",pod navodnicima,bez uvrede molim)opravdanja za poraz od šiptara.Ipak su to šiptari.Čak su i neko saopštenje sklepali gde nas pominju.Elem,možda je samo taktika bila pogrešna i možda smo ih mogli dobiti bekovima,recimo.To bi svakako kontriralo njihovoj odbrani koju su fokusirali na unutra.Ipak su im dva,tri glavna igrača centri.Šta je tu je,ali poraz od šiptarčina boli više.Još jednom ponavljam,bez uvrede bilo kome.Nek nam ovo bude nauk za ubuduće.I da ne bude da nas šiptari dobiju još koji put.

Advertisement