Aρχίζω να πιστεύω ότι είσαι γόνος πλούσιας οικογένειας που δεν έχει πρόβλημα επιβίωσης και ακτινογραφεί το buzzerbeater απο την ώρα που θα πιει τον καφέ του μέχρι αργά το βράδυ, με τα μάτια να κλείνουν. :p
Η ανάλυση δεν είναι απλά εξαιρετική, αλλά αν γινόταν για αληθινές ομάδες του αληθινού κόσμου, πιστεύω ότι αύριο ο Σκουντής θα κρέμαγε την πένα του.
Οσο για μένα με κατέστρεψες με τα καλά σου λόγια στην αρχή της σεζόν και παράλληλα με το 2-2 που είχα στην αρχή, πίστεψα ότι κάτι μπορεί να γίνει. Ομως η έλλειψη χρόνου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων με ανάγκασε σε τραγικές επιλογές τόσο στις μεταγραφές όσο και στις τακτικές (ξόδεψα το 1/10 του χρόνου την τρέχουσα σεζόν σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν σε σκάουτινγκ των αντιπάλων), συν το κόλλημα μου με το - πρόβλεψιμο και αντιμετωπίσιμο σε τόσο υψηλό επίπεδο - τρέξε κ σούταρε. Χρήμα βγήκε πάντως παρά το μικρό γήπεδο, συν ότι περιμένω ντραφτ που θα πιάσει αρκετά χρήματα για να με κρατήσει σε υψηλές θέσεις στην ΙΙ.
Αυτά απο εμένα, καλή επιτυχία σε όλους, για το καλό του αθλήματος (;) θα ήταν ωραία φέτος να έχουμε αλλαγή πρωταθλητή με κάποιον που θα μπορέσει να σπάσει το κατεστημένο του Μάτσα (εντάξει, του έχω και λίγο άχτι που με πέταξε έξω στο κύπελλο :p ).
Υ.Γ. Ξέρω ότι κάποιο δεν θέλουν να με βλέπουν ζωγραφιστό λόγω της γνωστής ιστορίας πριν 7-8 μήνες... τους αφιερώνω το παρακάτω άσμα, γιατί πρώτα απο όλα το buzzer είναι ένα παιχνίδι και όχι η ζωή μας
http://www.youtube.com/watch?v=7cLnf3eNp-kLast edited by wud1976 at 11/11/2012 9:25:00 PM