Necu sad da imenujem , ali ja vec jesam to radio , i taj tim je od totalnog pocetnika napravio solidan tim vec u svojoj prvoj sezoni (ova sezona prim.aut.) , i bori se za 3. ligu . Ipak , realno je da ne prodje bas prve sezone , ali vec sledece ga ocekujem u 3.
Iskreno meni je draze igrati u
jakoj 4. lizi nego preletati iz ocajne 4. u slabu 3. pa tako u krug. Pa makar igrao 10 sezona u toj jakoj 4.-toj.
Nekako mi je mnogo zanimljivija bilo koja igra kada ima dobre konkurencije tu, i kada neko ko pobedi u toj konkurenciji odmah postaje konkurentan i u sledecem stepenu takmicenja.
Tim koji je osvojio moju ligu prosle sezone sada je prvi u svojoj konferenciji u trecoj lizi u koju je otisao...
U mojoj lizi ima bar 4 arene preko 10k navijaca...
Ima bar dva potencijalna mlada reprezentativca.
Ima nazalost i jos par neaktivnih timova, ali ovi koji su aktivni u svakom trenutku mogu da podignu tim transferima i pojacaju konkurenciju za osvajanje lige u plej ofu.
Ja imam trenutno skor 18-0 sa svojim timom, ali sam imao dosta prilicno teskih utakmica, i ocekujem prave borbe tek u plej ofu ...jer sam svestan da ima bar 2-3 tima finansijski mocnija od mene
E sad ..ova druga strana-ja sam iscitao sve od A-Z po forumima raznoraznim o pocecima igre-sta treba ciniti, sta ne treba..o taktikama, o arenama o treninzima...tako da stoji da treba dosta truda da se nesto uradi ovde, ali....
Postoji mnogo kontradiktornosti na samim forumima..postoji mnogo caka kojih nema na forumima...i sto je najgore, forumi su zaista nepregledn- more svega i svacega, pa dosta toga vrlo lako moze da i promakne onome ko trazi neke informacije...
A onda zavisi na koga naleti kada se obrati za pomoc-na nekoga ko se sprda ili na nekoga ko hoce da pomogne...
e tu je bitan ovaj predlozen konceptOvde trebaju novi igraci da ucine igru zanimljivijom, jer ovakva kakva je realno postaje monotona posle par sezona svakome.
Jaka konkurencija-jaka igra i tacka !