Na razie wstrzymałbym się z takim deklaracjami, poczekałbym na nie kilka kolejek. Pierwszy tydzień ligi zawsze rządzi się swoimi prawami i dopiero w ok. 5-7 kolejki może się wyklarować ligowa czołówka. W zeszłym sezonie po drugiej kolejce Węglówka też prowadziła w konfie, ale za to Mazovia była dopiero szósta, AngryMen też był szósty w konfie, ja byłem przedostatni ( a potem jeszcze zleciałem na ostatnią lokatę). A np. Asta była na drugim, zaś później zbotowana Stalówka prowadziła w czerwonych.
Więc jak na razie tabela o niczym nie świadczy. A co do siły składów... jeszcze nie wiem, jak Diavoli sobie poradzi( bo jeśli będą na poziomie moim, twoim, Węglówki, to czołówka się mocno spłaszczy), a na temat innych ekip mam już wyrobione zdanie i z pewnością nie zaryzykuję opinii, że każdy jest tutaj w stanie wygrać z każdym.
Ciekawie jak się ułoży konfa czerwonych. Niby Gumisie idą tam na pierwsze miejsce, ale Nerdsi w ciągu ostatnich sezonów też podejmowali walkę o czołówkę. Są jeszcze Jerzyki, które mają całkiem wysokie pensje i doświadczenie w IV lidze. Inna sprawa, że tam już nie takie sensacje się zdarzały...
Leniwy, stary, wyliniały kocur. Czasem jeszcze zerknie na polskie tłumaczenia.