BuzzerBeater Forums

Hellas - III.16 > Σεζόν 30

Σεζόν 30

Set priority
Show messages by
This Post:
00
266364.40 in reply to 266364.38
Date: 1/24/2015 6:51:15 AM
Overall Posts Rated:
2020
Δεν ξερω εαν εννοεις τον fratczak (πιτσιρικι),αλλα και παλι βασικος στα περισσοτερα θα ξεκιναει(θελω να τον κανω να γινει παιχταρας),ο ινδος (ο πρωτος στην ιστορια της ομαδας μου) ηρθε για να ενισχυσει κιριως το ασσοδυο αλλα και να καλιπτονται και extra θεσεις απ τον Hongs.Eαν εννοεις μεταγραφη στο τρια,οχι δε θα γινει εκει.Πιστευω την εχω καλυψη την θεση.Οποτε ευκολα καταλαβαινεις τι ακομη χρειαζομαι..Γι αυτο λοιπον με κερδιζεις στο μεταξυ μας,με διαβαζεις σωστα..!!Αρα παω και για μεταγραφη στα διοικητικα :P,Ελληνιαδης κλεισμενος!!αχ0αχ0χ00αχα0χ0χα0αχ0αχ0χα00χα0αχ

This Post:
00
266364.41 in reply to 266364.40
Date: 1/24/2015 6:58:25 AM
Overall Posts Rated:
2020
Ειμαι στο σταδιο πειραματων και σημερα θα ρισκαρω και σε θεσεις και και και...,ευχομαι να μην το πληρωσω αυτο..μονο ετσι ομως μπορω να "βρω" αυτα που "ψαχνω"...

This Post:
00
266364.42 in reply to 266364.40
Date: 1/24/2015 7:25:27 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Ναι αυτόν εννοώ.
Κοίτα επειδή βασικούς ψηλούς έχεις ο Κουμάρ κι ο Χονγκς θα καλύπτουν το 2-3 και ίσως θα παίζουν και λίγο 1 (Κουμάρ).
Δεν εννοούσα στο 3 αλλά στο 1..εκεί δεν έχεις τον άσσο με 50+χιλ μισθό :Ρ
Δόκιμαζε τακτικές και ροτέισον σε θέλω δυνατό φέτος
Σε βλέπω καλά φέτος αλλά έχουμε ξοδέψει κι εμείς λεφτά φέτος και θα παίξουμε κι Άνδρο

This Post:
00
266364.43 in reply to 266364.42
Date: 1/24/2015 9:09:25 AM
Overall Posts Rated:
2020
Ναι αυτο κανω φιλε μου.Ο Βασικοτερος σκοπος μου ειναι να μεγαλωσω οσο γινετε το γηπεδο,αλλα και απ την αλλη να εχω μια ακρως ανταγωνιστικη ομαδα.Δυναμωσες κι εχεις ανταγωνιστικοτατη ομαδα,και φυσικα σε υπολογιζω!!

This Post:
00
266364.44 in reply to 266364.43
Date: 1/24/2015 9:49:12 AM
Overall Posts Rated:
7979
Ωραια η κουβεντα ασς!Κ γω ειμαι λατρης τυ παλιου nba , τωρα εχω χρονια να παρακολουθησω...λιγα πραγματα και εαν...
παλια ηταν αλλιως τα πραγματα!!παικταραδες , αλλα πρεπει να παραδεχτουμε οτι ανεβηκε και το υπολοιπο μπασκετ
(πλην nba).
Οταν ειχε ερθει ο Λεβινγκστον στον Παοκ , ειχε με τους πρωταθλητες Bulls , 2.1 ποντουςκαι 1 , κατι στα ριμπαουντ. Και λεγαμε πωπωπω , τι παικταρας ειναι...σε μας θα κανει παπαδες!!! και τωρα ερχονται Αμερικανοι με διψηφιο μεσο ορο ποντων και μπορει να περνανεκαι απαρατηρητοι. Καποτε που να φανταζοσουνα οτι στο nba θα επαιζαν κινεζοι , Ελληνες ,Τουρκοι και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις. Οι εποχες εχουν αλλαξει , αλλα εγω εκεινους τους παικταραδες δεν τους συγκρινω με τιποτα!
Ειναι κατι σαν το διλημμα Διαμαντιδης η Γκαλης?(ανοιξα συζητηση που θα παρει φωτια το φορουμ)!!!
δειτε λιγο , εαν εχετε χρονο αυτη την σελιδα www.paizontasamuna.eu και μπειτε στα προγνωστικα για το μπασκετ. θα ηθελα την γνωμη σας παιδες....
Λεφτα υπαρχουν εεε??? σφαλιαρες θα μας μοιραζεις τωρα batsi??

This Post:
00
266364.45 in reply to 266364.44
Date: 1/24/2015 10:08:58 AM
Overall Posts Rated:
2020
Ο φιλος μας ο Johnny (συνονοματος),πρεπει να ειχε απο παλια κονε με τον γιωργακη..:P (μην με ρωτησετε ποιον,πιστευω καταλαβαινετε..:P) και βρηκε τωρα και την ευκαιρια με τις εκλογες και τα πεταει..εχεχεχ.Δυναμωνει φιλε χριστο και μπαινει ακομη ενα βασανο στο μυαλο μας :P.Συγχαρητηρια και για την ομαδα σου την περασμενη σαιζον,την πιστευα πολυ και το εβλεπα οτι θα πας καλα,δυστηχως ομως νομιζω οτι εχασες την ανοδο απν τραυματισμο,τις αγωνιστικες καταστασεις εκατερωθεν και την λαθος στρατηγικη στο τριτο match.Δεν ηταν μια ομαδα ο αντιπαλος σου ανικητος!!Οπως και να χει,σου ανηκουν πολλα μπραβο!!Τωρα στο θεμα που εκανες εκτενη αναφορα,συμφωνω φυσικα σε ολα.Ειμαστε πολυ τυχεροι που εκεινη την εποχη μπορουσαμε να βλεπουμε αυτους τους παιχταραδες..αν αρχισουμε να λεμε ονοματα,θα λεμε για ωρες..Για τη συγκριση μητσου-γκαλη δε θα αναφερθω,ειμαι και παναθηναικος οποτε..,ισως το μονο που μπορω να πω οτι ο nik ηταν γεννημενος σκορερ με απιστευτους τροπους για να βαζει καλαθια,ενω ο 3D πιο ολοκληρωμενος.

From: Dragon
This Post:
00
266364.46 in reply to 266364.45
Date: 1/24/2015 10:19:54 AM
D r a g o n s
III.2
Overall Posts Rated:
4545
Εσείς με τέτοιο φόρουμ θα με κάνετε να μπαίνω συχνότερα στο παιχνίδι.
Ο Johny καλά τα λέει, τουλάχιστον ως προς την ομάδα μου. Στόχος ήταν η προπόνηση του Αϊβατζόγλου η οποία όμως ατύχησε γιατί έπεσα πάνω στον Roshan ο οποίος είναι πραγματική πρόκληση. Δυστυχώς οι προπονήσεις τους δεν ταιριάζουν και κάποια στιγμή πριν το all star o συμπαθής Αϊβατζόγλου θα βγει προς πώληση :-(

This Post:
00
266364.47 in reply to 266364.46
Date: 1/24/2015 10:29:40 AM
Overall Posts Rated:
2020
Eμεις φιλε Dragon ειμαστε καμμενοι (οχι με το κομμα,αλλα με το game)!!!Προσωπικα μπαινω καθε μερα,ακομη και οταν δεν εχω αγωνα,και χαζευω και συζηταω με τα παιχτακια μου..!!!χ0ααχ0αχ00χα0αχ0χα Καταλαβες λοιπον πιστευω :P

This Post:
00
266364.48 in reply to 266364.47
Date: 1/24/2015 10:47:44 AM
Overall Posts Rated:
7979
Κοιτα , ο τραυματισμος του παικτη μου με χαλασε πολυ...με αναγκασε να παω σε αλλο τροπο παιχνιδιου, εχασα απο οργανωση(ασσιστ) , ποντους και ριμπαουν-αμυνα! φυσικα και δεν νομιζα οτι η Αριδαια ειναι ανικητη. Απλως πιστευα(κακως εκ του αποτελεσματος) οτι επρεπε να ρισκαρω και ετσι αλλαξα το συστημα μου στο 3ο ματς. Αυτο το εκανα για να μην παρει το παλτο που εχω(οχι για πολυ), επιθετικες προσπαθειες , γιατι σερνεται επιθετικα. ετσι εβαλα την εσωτερικη απομονωση. Αποτελεμα? Αυτο το παλτο , εκανε τις περισσοτερες προσπαθειες απο ολους!και αλλες φορες εχω σηκωσει τα χερια ψηλα με το παιχνιδι , αλλα τι να κανουμε?. Ειχα ολη την σαιζιν ετοιμαστει με αντοχες και αγων. καταστασεις. τι αλλα να εκανα/φετος θα αραξω μαλλον , και αφου σας βλεπω να ριχνετε χρημα , θα καθησω σε καμια γωνια και θα κανω μπανιστηρι.
οσο για το διλημμα , θα διαλεξω Γκαλη. Οκ παικταρας ο μητσος , εχει στοιχεια που δεν ειχε ο Γκαλης κ.α πολλα , αλλα σαν τον Γκαλη κανεις...ισως ειναι οι αλλες εποχες που λεγαμε...
και ολα αυτα στα λεει ενα παοκτσακι που ο συγκεκριμενος με εχει στερησει τιτλους , με εχει δωσει πονο κ στεναχωρια, που τον εχω βρισει , πεταξει οτι μπορεις να φανταστεις(ημουν καποτε νεαρος).

This Post:
00
266364.49 in reply to 266364.48
Date: 1/24/2015 11:05:19 AM
Overall Posts Rated:
2020
Ωραιος ο Χριστος,δεν διαφωνω για τη συγκριση,απλα εγω θα αποφυγω να τους σιγκρινω.Μερικες φορες στα παιχνιδι ειναι αυτο που λεω εγω,"να σε θελει και η μηχανη"....,δεν ξερω δεν θελω να το αναπτυξω,γιατι ισως καποιες φορες το ιδιο να "συμβαινει" και στους αντιπαλους μου,αλλα θεωρω οτι καποιες φορες η μηχανη του game,επιλεγει αποκλειστικα το τι θα γινει.Εχω δει διαφορα τρελα σε αυτο το παιχνιδι,επαιζα απο season 7 με αλλη ομαδα...,ειναι δυσκολο να εξηγησω αυτο που θελω να πω,γι αυτο θα δωσω ενα μικρο παραδειγμα.Ειμαι στην iv και παιζω τελικους με πολυ κατωτερη ομαδα,εχω συνολικα 9 παιχτες απ τους οποιους οι τεσσερις υψηλομισθοι,ειμαστε στο 1-1 γιατι το επελεξα με σκοπο τα εισητηρια..και παμε στο τελευταιο match,ξερεις τι εγινε??Τραυματιζονται οι 3 απ τους 4 καλους μου,και φυσικα χανω την ανοδο!!!3 τραυματισμοι στο ιδιο match!!!Λες και η μηχανη το κανει επιτηδες για να σε τιμωρησει,επειδη δεν εχεις ολοκληρωμενο roster..ΥΓ και ακομη παιζω το game..

This Post:
00
266364.50 in reply to 266364.49
Date: 1/24/2015 11:27:25 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Για τη σύγκριση ψηφίζω Νικ Γκάλη
Τώρα στο παιχνίδι μπορώ να πω ότι είναι αρκετά θέμα τύχης.
Όλοι μας έχουμε χάσει μία άνοδο από τραυματισμό..βλέπετε σεζόν 26 της κατηγορίας μας τη δική μου περίπτωση.
Τώρα με μία πρώτη ματιά βλέπω εξαιρετικού τους KOLINDRIANS ενώ ο δικός μας όμιλος είναι πάλι πολύ ισορροπημένος.

Advertisement