da bi lahko brez vohunov
Mogoče leti name mogoče pa tudi ne!
Glej dober selektor ne rabi videti skilov nasprotnika zato ,da nastavi tekmo! Še manj pa biti ali priti v njegov akant! Zato po tekmi obstajajo statistike!
Če nek igralec skoz dobr meče proti slabšim državam ter zatem skoz slabo meče proti boljšim pri tem niti ni pomembno katera pozicija saj lahko zopet iz statistike tekem vse zvemo. To pomeni ali ima nasprotnik nenormalno močno zunajno obrambo ali pa je naš igralec glede na nsprotno državo (zunajne ali notaranjo obrambo odvisno kje igra med tekmo preslab za nasprotnikovo obrambo v vodenju žoge ter soodvisnem skilu prodiranje)!
Torej če bi kot selektor (vseeno bom klikal ker vsseeno olajša odločitev ,če se slučajno kakšen prodaja) nujno rabil videti skile nasprotnika sem slab selektor ,ker iz statistike napadalni skok (velja za skoke v napadu ,ko se žoga odbije od nasprotnikove table lahko tudi samo bv napadu ) , ter obrambni skok pred našim košem ,podaje kako uspešen je met za tri itd...Če kot selektor tega vsega ne vidim in nimam to kot znanje za začetnika kje pa selektorja ,ki mora preklikat vse tudi njegove ligaške tekme ,da spoznam s kakšno osebo imam opravka! Ne samo to še dosti več ,da ugotovim sposobnost njegovih pomočnikov.... Da o tem ,da moram tekmo že takoj po zadnji tekmi naštimat ne pa ,da igram ,da sem iz afrike (Pero bivši selektor nisem naštimal probleme s računalnikom) in še dosti več.
V glavnem ,če pa je želja ,da se v istem času natrenira isto skilov (časovno ne smem zgubljt treningov na računmanjše plače) vohunjenje bog pomagi. Mene zanima samo igralec in ,če klub po svoje trenira a vseeno naredi boljšega igralca seveda je jasno , da bo igral seveda ne bom jezen na lastnika za samovoljo pač pa mu bom hvaležen ,da me je nekaj naučil! V 2 svetovni vojni niso zavezniki zmagali samo zato ,ker je Hitler zaspal saj ,ko se je zbudil še vedno ni verjel. Zmagal so ker so bili povezani ,nasprotnik ( v tem primeru Nemci pa nepovezani)....
Glej spadam med težje igralce ,ki za njega ni važno kako (seveda na pošten način ,da pogruntaš hipo igrce vsaka ima trike)! Ni važno kako na koncu štejejo samo rezultati vse ostalo je čisto nepomembno!
lp