Hja, prevladala na koncu kvaliteta nasprotnika, vseeno pa mogoče malo zmoti, da smo celotno sezono nekako igrali brez prave identitete - nekako imam občutek, da smo bili brez "naše" taktike. Recimo sedaj smo odigrali "inside isolation" - sam igralcev ne poznam ravno najbolje, ampak ta taktika se mi zdi dost specifična in ne ravno neka, ki se jo uporablja na odločilnih tekmah brez da bi bila pred properly preverjena z danim rosterjem.
Point je predvsem v tem, da smo na začetku igrali organizirano, potem smo šli neki pod koš, zdej proti koncu pa neki izolacije. Igral smo vmes tudi neke conske obrambe, pa box + 1 pa podobno - spet občutek, da brez neke prave ideje, bolj "bo kar bo". Na srečo smo sicer večinoma imeli lahke nasprotnike (in seveda kiks v uvodnem kolu), ampak osebno sem mnenja da se po evaluaciji igralcev odloči za 2, max 3 taktike z eno primarno in se potem tako igra. Proti Švedom recimo, praviš da je bila "vrhunska priprava" - sploh zdej ko vidim kakšen igralec je Gerjolj - pa da vidimo da Švedi nimajo enega notranjega igralca z več kot 20k plače, da tega ne izkoristimo? Odigramo taktiko po kateri Gerjolj pride do vsega 7 metov?
Je kar je
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
Ne me razumet narobe, lahko je bit general po bitki, vseeno pa mogoče še pogled iz drugega zornega kota
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)