BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP] - Sezona 41

[REP] - Sezona 41

Set priority
Show messages by
This Post:
33
292073.40 in reply to 292073.39
Date: 3/27/2018 10:08:08 AM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15211521
Second Team:
Kerlci II
Ekipa je pac rumeni cajtng, jaz tudi ne bi verjel vsemu kar napisejo tam. Res pa, da je bil Jakovac ze v casu, ko je bil v U21 reprezentanci, "enfant terrible" in sem imel kot tedanji selektor kar nekaj dela z njim. Sem kar malo presenecen, da na plano se ni prisel noben nov incident med Jakovcem in Vasilijem Verhnakom sedaj med clani. Na tedanjem EP-ju U21 v Estoniji smo morali s kolegi iz strokovnega staba po celem Talinnu iskati rezervni hotel, kamor smo potem preselili Jakovaca, ki ga je preostanek ekipe popolnoma izobcil.

This Post:
44
292073.42 in reply to 292073.41
Date: 4/2/2018 2:13:36 PM
Overall Posts Rated:
335335
5. krog drugega dela Evropskega prvenstva

Slovenija:Poljska 85:78
M.Klavc 36 točk (met iz igre 11/18, 5/11 za tri) in 4 podaje; F.Berlak 12 točk in 4 skoki ; V.Verhnak 12 točk...

Poljaki so to pomembno tekmo za njih vzeli z "levo roko" saj so igrali z nižjo zavzetostjo, kljub temu da so se zavedali, da je to za nas zadnja tekma na Evropskem prvenstvu in da bomo zagotovo igrali z vso močjo. Očitno so nas preveč podcenjevali, kar glede na njihovo kakovost in ob dejstvu da so imeli 9 odlično pripravljenih igralcev, mi pa zgolj 4 ni tako nenavadno. Poljaki so potrebovali zmago, da bi si zagotovili napredovanje v polfinale EP, ker pa so v drugem obračunu Francozi premagali Turke se Poljaki poslavljajo od EP, v polfinale pa napredujejo Francozi, ki bodo zagotovo zelo veseli našega "darila".
Poljaki so želeli s čim večjim razpoloženjem v polfinale, na koncu pa so ostali brez njega. Mi pa smo veseli nove velike zmage, s katero zaključujemo še eno zelo uspešno sezono na reprezentančni ravni :) Sedaj sledi nekaj prijateljskih tekem, potem pa že priprave na novo sezono s katero se bo od reprezentančnega dresa poslovilo kar nekaj stalnih reprezentantov zadnjih sezon, saj zaradi starosti niso več zmožni igranja na tako visokem nivoju.

Lp