Νομίζω είμαι υποχρεωμένος να ξεκινήσω με αυτό: Batsi πανηγυρίζει την κλήση του Panayiotis Gkinias στην Εθνική Ομάδα Hellas U21 . :P Να σου πω προπόνηση; Χαχαχαχα Αν κι έτοιμος για II. μου φαίνεται :P
Σίγουρα τους φρέσκαρε, αλλά θαρρώ ότι το αντίβαρο είναι αρκετά μεγαλύτερο ή θα έπρεπε να είναι.
"Επίσης, ο ντραφτ σε 10 λεπτά κατάφερε με εσωτερικό σύστημα να φάει τα καλαθάκια του", ε να μην τα έτρωγε :P Έβγαλε και καμιά 1-2 άμυνες. Και τα quards μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά σε εσωτερικό σύστημα, μιλώντας γενικότερα.
Γιατί να σούταραν με κακές προϋποθέσεις τα 3άρια όμως σ' ένα παιχνίδι που έβγαλα οριακά καλύτερη ροή;
Βρε ας είχε και 3/3 το σπόρι, pp δε θα έπρεπε να βγάλει :)
Μια χαρά παίκτης είναι ο Τζιοβάνης και άνετα στέκεται στο 3ο, απ' ότι θυμάμαι. Δεν τον έχω αποθηκευμένο. Απλά έχω παίξει με πολύ καλύτερα 5άρια στο τρία σε υπομονετικές και δεν έβγαζαν ποτέ πάνω από 70pp απ' ότι θυμάμαι. Πρόχειρο παράδειγμα με τον Corfu
https://www.buzzerbeater.com/match/118349074/boxscore.aspx και μάλιστα στο τέσσερα. Ο Μούρτινγκερ ψηλός με 12 σουτ με άλμα, αλλά 18,8 - 18,9 εσωτερικό (δε το πήρε το pop παρότι 10+ προπονήσεις) απέναντι σε άμυνες 10-16 έβγαλε κάτω από 70.
Εννοούσα ότι ακόμη κι εάν ήταν καταρτισμένος ο Μπένος (υποθετικό παράδειγμα και προφανώς όχι την πρώτη βδομάδα) + όλα τα άλλα που ανέφερα πάλι θα ήταν παράλογο αυτό που έγινε στο τρία.
Έγιναν τέσσερα φάουλ στο τέλος για να μπορώ να σε στείλω σε βολές εάν χρειαζόταν. Η διαφορά στις βολές έχει να κάνει προφανώς με το γεγονός ότι έπαιξες ξύλο :P για να σταματήσεις τα καλύτερα εσωτερικά σουτ και οι δικοί μου οι... χαλβάδες τα κάναν στο πουθενά.
Τους βάζεις τους αναπληρωματικούς στη θέση που αγωνίστηκαν περισσότερο. Δηλαδή τον Billanti τον μετράω στο πέντε. Δεν μπορείς να βρεις το ακριβές κάθε θέσης γιατί προφανώς δεν πήρε σουτ μόνο στο 5, αλλά βρίσκεις το συνολικό της ομάδας.
RichOne: Εγώ πάλι δεν ψήφισα κανέναν :) Σ' ευχαριστώ πάντως.
str77: Άμα δεν ήταν ανώτερη δε θα μου φαινόταν άλλα αντ΄άλλων το φύλλο αγώνα. Εννοείται πως αυτή η υπεροχή δε φάνηκε και προφανώς περίμενα και +100 αλλά και περίπου 120pp όπως προανέφερα.
Νούμερα για να πάρουν... πόδι είναι. Όσο γι' αυτό " Επειδη ομως δεν εχω ιδεα τι παικτες ειναι κ μπορει να εχεις ενα αμυντικο συνολο ισως λεω μλκιες." Θα μου έκανε εντύπωση εάν υπάρχει μία 5άδα σ' ολόκληρη την II καλύτερη επιθετικά.
Αφήνουμε το ματς και τις αμφιβολίες μας για τα φύλλα αγώνα πίσω, καθότι υπάρχει πολύ τρέξιμο για την Εθνική.
Last edited by Aimar 21 at 8/3/2022 10:19:25 AM