Zato sto si od SVIH koji koriste "exploit" ti nasao mene da prozivas? To je dokaz tvog animoziteta i zle namere!
iz glave bih mogao da nabrojim 3-4 ozbiljnija "prekrsaja" od onih za koje ti mene prozivas!
Prosiri: Sta hoces ti od mene? Da kupis neke jeftine poene na moj racun prosipajuci nam ovde jeftinu filozofiju?
Ko god bude hteo da zna da li cu da odigram TIE, normal ili crunch, nema potrebe da me za to pita na BBmail, neka pita ovde na forumu javno, a ja cu isto tako i da mu odgovorim.
HAHAHAHAHAHAHA...evo zanimljivog podatka za tebe. Mecevi izmedju ova 3 tima su uvek bili "with the same effort" :)))))(4493614)(4493622)(4493600)
Veruj mi da vise lici na "Robina Uda" nego na "Super Hika"))
Nema on veze sa selektorskom pozicijom...Kontam da cu ja tu zavrsiti...on ce biti zaduzen za PR))
Veruj mi da vise lici na "Robina Uda" nego na "Super Hika" :)))Svejedno, zadrzi ga... :)Nema on veze sa selektorskom pozicijom...Kontam da cu ja tu zavrsiti...on ce biti zaduzen za PR :)))A da li Caramazov, Matori, Ex Selektor, Dumbarajko, Mix, Maly Mrav i da ne nabrajam dalje - imaju neke veze sa selektorskom pozicijom? Nemaju direktne, ali ucestvuju u radu, skautingu protivnika, pripremi taktika itd... :)I sa njim na poziciji PR-a ces morati da imas jaaaaaaaako dobre rezultate kao buduci selektor...mozda nije lose da uzmes ozija u izbor...neka ti spreme CV-je. :)
Veruj mi da vise lici na "Robina Uda" nego na "Super Hika" :)))
Nema on veze sa selektorskom pozicijom...Kontam da cu ja tu zavrsiti...on ce biti zaduzen za PR :)))