jel moze neko da mi od iskusnih igraca odgovori koji se moj desava sa BB-om? imam doktora 6 a ne prodje skoro ni jedan mec a da mi se neko ne povredi i to na 2,3,4 nedelje. em sam zalutao u ovu ligu, em me povrede ubise. a danas postavim prvu petorku u nalogu i na parket izadje potpuno druga petorka.
definitivno postoji problem petorke. Mislim da nije jos razjasnjeno.Npr. ja sam u kupu postavio da mi startni SG bude Erez a rezerva Marinias i tekmu je poceo Marinias kao starter. Kada sam posle za namestanje sledece tekme seletovao da mi namesti postavu sa te kup tekme bio je Erez starter kao sto sam namestio tako da nema sumnje da sam ja to postavio ispravno i da nisam stavio let's coach decide.Iz meni totalno nepoznatog razloga nije ispostovana moja selekcija.
e ljudi, jel ste se dogovorili kada cemo mi da pobedimo bar jednu tekmu? Nije fer, ovi moji se bash trude 3 cetvrtine a onda nas u jednoj napeglate 20 razlike i cao! Sta vredi odlican etuzijazam kada je moral bulja. shhhhhmrcccccc !!!!!