Heleďte já se fakt divim jak se to tady zvrhlo. Tohle fórum je otevřený proto, abysme sem navrhovali nápady, nikoli abysme se tady napadali a hádali jak malý kluci na písečku. Možná to ještě nevíte, ale je v mejch možnostech to tady zavřít jestli se nevrátíme zpátky k podstatě věci! Sem z toho hodně rozmrzelej. Vnímám to tak trochu zvenku, protože do týhle diskuse moc nereaguju, chtěl jsem spíš koukat co kdo kreativního vymyslí, ale teď bohužel musím psát i o jiných věcech.
1) Cením si toho jak PunkFloid pokročil s překladem a doufám, že bude v tomto pokračovat.
2) Doufám, že si PunkFloid uvědomuje, že rwystyrk je u nás v ČR jedním z hodně mála jidí, kteří věnují BB dlouhodobě spoustu času a to především zkoumání, jak co funguje a že má tím pádem snad nejrozsáhlejší znalost mechanismů enginu, takže jeho názor má velký význam, alespoň pro mne - přestože když úplně začínal, byl jsem to já spolu s pár dalšími zasloužilými uživateli BB, od koho se sám učil.
3) Chtěl bych připomenout, že slovenští uživatelé jsou vítáni na naší diskusi, stejně jako jejich názory. Byl bych proto rád, kdybychom k nim byli slušní.
4) Jump Range jest podle mne "čím vyšší tento skill tím více se zvětšuje úspěšnost střelby z čím dál větší vzdálenosti, přičemž základ úspěšnosti vychází z jakéhosi poměru Jump shot/Outside defense". Dejme tomu že nastupuje na SG hráč s JS 12 proti hráči s OD 10. V enginu je někde zakódováno, že má tím pádem přibližnou úspěšnost (bude tam i faktor náhody) dejme tomu (a teď si vymýšlím!) třeba 55%.. potom má útočící hráč JR 11, což mu ve výsledku udělá např ze 7 metrů koeficient 1.0 (čili úspěšnost stále 55%), z 9 metrů koeficient 0.85 (úspěšnost cca 47%), z 11 metrů například koeficient 0.5, což mu dá úspěšnost střelby cca 27%... ty čísla určitě nesedí ale ten systém by mohl být nějaký takový (nebo ještě složitější) a zcela by korespondoval s tím, co říkají pravidla.
Na základě toho bych tuto vlastnost nepřekládal jako Trojky.. ve hře jsou podle mě věci jako Dostřel, Dosah, Přesnost, Délka střely a jiné podobné..
5) Pojďme dál diskutovat ve smyslu, ve kterém bylo toto vlákno vytvořeno. Nebude tolerováno žádné další navážení se do uživatelů vzájemně bez jakýchkoli výjimek. Z anějaký čas asi proběhne jakési orientační hlasování a všichni LA se pak spolu finálně domluví.