ja to robim tak ze si zoberiem klasicky A4 papier a prejdem si celeho supera s jeho poslednymi zapasmi a ratingami a zostavou. mam zoznam vsetkych nasich ratingov samozrejme atd..
pred zapasom mal anglican 5 hracov pod kos, jeden mal mediocre formu druhy mal avarage formu, cize mu ostali 3ja s platom na urovni nasich.
na obvode mal hracov 6 s formou lepsou ako pod kosom aj s vyssimi platmi v porovnani s nami..
ano cakal som skor ze pojde vonkajskom, ale taktika bola nastavena tak, aby som to mal istene troma centrami resp. naopak.
tazko sa to asi vysvetluje ked nechcem odkryt verejne vsetky nase karty..
tato taktika nebola klasicka taktika teraz dam 3-2 lebo on zahra zvonka to bola taktika pri ktorej mame najvyssie obranne ratingy OBA.
vo vseobecnosti je viac moznosti ako hrat ked mas jeden smer lepsi ako druhy a to ze posilnis ten slabsi a oslabis silnejsi cim ziskas vyrovnanost teoreticku alebo to nechas tak a budes stale niekde slabsi a niekde lepsi alebo posilnis este ten lepsi co nedava asi moc casto zmysel..
pred zapasom som si vybral moznost c.1 lebo nebola to sice najsilnejsia podkosova obrana aku sme schopni hrat ale bola to kombinacia obrany pri danom utoku kedy mame najvacsi zaber proti vsetkym moznym taktikam supera..
ja netvrdim ze nas potrebujes znemoznit alebo co, ale zasa nieco spochybnujes na zaklade odohrateho zapasu a nie ako sa k tomu clovek stavia pred zapasom ked nevie co ma hrat. taki co si to precitaju a su "radovi" manazeri potom nadobudnu dojem ze to bola nespravne pouzita taktika.
po zapase tvrdim ano boli by sme vyhrali keby dam 2-3 ale to nikto pred zapasom nevie to je risk..
ps: anglicky manazer nestudoval nasu historiu zapasov..
Last edited by LA-zajino at 3/10/2009 7:07:54 AM
1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching