BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Sa suzama objavljujemo - uprava kluba

Sa suzama objavljujemo - uprava kluba

Set priority
Show messages by
From: Korvin

This Post:
00
98541.40 in reply to 98541.38
Date: 7/1/2009 4:20:40 PM
Overall Posts Rated:
00

Mario Delfanti je bio procenjen do 600 000 a ja sam ga prodavao za 440 000
kao sto ako pogledash i mnoge druge igrace prodajem u slicnom odnosu...

Visim po ceo dan na buzzer-u ne bih li nesto uradio...
a ti me tu bezveze vredjash...

This Post:
00
98541.41 in reply to 98541.40
Date: 7/2/2009 2:14:24 AM
Overall Posts Rated:
178178
Podsecam da je bilo kakva diskusija na forumima na temu varanja i sumnji u varanje zabranjena. Ukoliko nesto sumnjate -> Report Cheater iliti Prijavi Varalicu.

Sledeci komentar koji ne bude u skladu sa ovim uputstvom bice direktno sankcionisan.

GM-Laimbeer40

EDIT: Prilikom prijavljivanja potencijalnog slucaja obavezno navedite sto vise detalja npr. skilove igraca.

Last edited by Laimbeer40 at 7/2/2009 2:16:22 AM

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
98541.42 in reply to 98541.41
Date: 7/2/2009 5:08:53 AM
Overall Posts Rated:
00
kad sam se ulogovao puko sam od smeha. ovaj lik korvin me moli da se javim na forumu i place ko neka placipicka da intervenisem.get a life man.ako ga je taj lik djusko prijavio game masterima zar ti korvune ne shvatas da ovo malo pisanija na forumu ne znaci ama bas nista.citao sam i tvoje postove i zakljucio sam da si se ozbiljno istripovao i uneo u ovu igru. ma svi ovde na forumu se nesto tripujete; nadjite devojku po____bite nesto pacete se odmah odlepiti od preteranog zaludjivanja.ovo bi trebalo da je opustencija i zajebancija a ne da mi lik kuka u mailu . intervenisi kuku lele. iskreno . koje pacenistvo.get a life man. izadji malo znas napolju je drugi svet a ne ove kvazi simulacije. svi vi a ne samo ovaj kukavac korvin. ali posto sam humanista i posto volim ljude reci cu i ovo. provodim malo vremena za ovim 15 20 min a ne ko neki koji stalno vise get a life people. net mi stalno puca i par bidova je propalo zbog toga. a kad ostavin makar i veci bid preko noci ode kad se sutra vratim imam ku__ac. tako da sam se smorio i bidovao mnogo da niko ne pre__be. uostalom zar je bitno ovo je samo je__na igra ; get a life people. ovo je do sad najduze vremena sto sam posvetio buzzu.a ostale koji kao korvin vise po celu noc kazem get a life pacenici

This Post:
00
98541.43 in reply to 98541.42
Date: 7/2/2009 6:35:25 AM
Overall Posts Rated:
7070
jbt. tebi je bas lepo!

This Post:
00
98541.44 in reply to 98541.42
Date: 7/2/2009 6:36:15 AM
Overall Posts Rated:
00
kad sam se ulogovao puko sam od smeha. ovaj lik korvin me moli da se javim na forumu i place ko neka placipicka da intervenisem.get a life man.ako ga je taj lik djusko prijavio game masterima zar ti korvune ne shvatas da ovo malo pisanija na forumu ne znaci ama bas nista.citao sam i tvoje postove i zakljucio sam da si se ozbiljno istripovao i uneo u ovu igru. ma svi ovde na forumu se nesto tripujete; nadjite devojku po____bite nesto pacete se odmah odlepiti od preteranog zaludjivanja.ovo bi trebalo da je opustencija i zajebancija a ne da mi lik kuka u mailu . intervenisi kuku lele. iskreno . koje pacenistvo.get a life man. izadji malo znas napolju je drugi svet a ne ove kvazi simulacije. svi vi a ne samo ovaj kukavac korvin. ali posto sam humanista i posto volim ljude reci cu i ovo. provodim malo vremena za ovim 15 20 min a ne ko neki koji stalno vise get a life people. net mi stalno puca i par bidova je propalo zbog toga. a kad ostavin makar i veci bid preko noci ode kad se sutra vratim imam ku__ac. tako da sam se smorio i bidovao mnogo da niko ne pre__be. uostalom zar je bitno ovo je samo je__na igra ; get a life people. ovo je do sad najduze vremena sto sam posvetio buzzu.a ostale koji kao korvin vise po celu noc kazem get a life pacenici

ako si im rekao.. postujem.. respect..

This Post:
00
98541.45 in reply to 98541.42
Date: 7/2/2009 7:24:04 AM
Overall Posts Rated:
178178
Ukoliko i dalje mislis da budes aktivan na forumu - ovo nije nacin. Prestani da psujes i da provociras ljude svojim "tekstovima".

Shvati ovo kao oficijalnu opomenu od strane GM-a.

A sada licno: nemoj ti, samozvana "legenda" iza tastature i monitora, da procenjujes ko je __bac, ko je pacenik, ko se istripovao i ko koliko vremena provodi ovde te da li je to ispravno ili ne.

Legitimitet ovoj igri su dali mnogi ozbiljni likovi koje znam a koji su vise zaboravili nego sto si ti o bilo cemu naucio. Svakako da nema veze sa mozgom da ih ocigledan mediokritet poput tebe vredja.

Jos nesto, svako je direktno odgovoran/zasluzan za nacin na koji mu se obracam, ukljucujuci i tebe.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
98541.46 in reply to 98541.42
Date: 7/2/2009 7:48:09 AM
Overall Posts Rated:
6868
sad si mi otvorio oci i ukazao da postoji zivot van sobe gde mi je komp... =)))) a sta ti je to devojka? Kako se to nalazi?? Kako to izgleda?

This Post:
00
98541.47 in reply to 98541.42
Date: 7/2/2009 7:48:50 AM
Overall Posts Rated:
00

E pa bash lepo !

PRVO - nisam kukao nego sam te lepo zamolio !

DRUGO- GM-Laimbeer40 ti je lepo rekao- lako je biti faca kad se krijesh iza monitora.
Video bih dal bi sve to smeo da mi ponovish u lice.

TRECE- istina je da sam visio ko lud al' sam spremao ispit i to mi je bila opustencija u pauzi. Al' ti to neznas prostacino jer verovatno si knjigu otvorio jedini put kada si oborio policu sa istim!

CETVRTO- preko leta ceme buzz videti mnogo manje jer cu se zajebavati i uzivati kako ti u zivotu nikad nisi !

This Post:
00
98541.48 in reply to 98541.42
Date: 7/2/2009 7:50:07 AM
Overall Posts Rated:
122122
...get a life man...

Get a dictionary man

Fair play!!!
From: Schmelle

This Post:
00
98541.49 in reply to 98541.47
Date: 7/2/2009 8:04:02 AM
Overall Posts Rated:
6868

E pa bash lepo !

PRVO - nisam kukao nego sam te lepo zamolio !

DRUGO- GM-Laimbeer40 ti je lepo rekao- lako je biti faca kad se krijesh iza monitora.
Video bih dal bi sve to smeo da mi ponovish u lice.

TRECE- istina je da sam visio ko lud al' sam spremao ispit i to mi je bila opustencija u pauzi. Al' ti to neznas prostacino jer verovatno si knjigu otvorio jedini put kada si oborio policu sa istim!

CETVRTO- preko leta ceme buzz videti mnogo manje jer cu se zajebavati i uzivati kako ti u zivotu nikad nisi !

polako druze, samo opusteno, iskuliraj budalu, ko ga ... =)) on da ima gram mozga ne bi on ono ni napisao...

From: Daryo

This Post:
00
98541.50 in reply to 98541.49
Date: 7/2/2009 9:00:54 AM
Overall Posts Rated:
77
hahahahahahahahahahahahahahahahahaha 'ebem ti krv, koji psiholog :D :D :D :D

Advertisement