kad sam se ulogovao puko sam od smeha. ovaj lik korvin me moli da se javim na forumu i place ko neka placipicka da intervenisem.get a life man.ako ga je taj lik djusko prijavio game masterima zar ti korvune ne shvatas da ovo malo pisanija na forumu ne znaci ama bas nista.citao sam i tvoje postove i zakljucio sam da si se ozbiljno istripovao i uneo u ovu igru. ma svi ovde na forumu se nesto tripujete; nadjite devojku po____bite nesto pacete se odmah odlepiti od preteranog zaludjivanja.ovo bi trebalo da je opustencija i zajebancija a ne da mi lik kuka u mailu . intervenisi kuku lele. iskreno . koje pacenistvo.get a life man. izadji malo znas napolju je drugi svet a ne ove kvazi simulacije. svi vi a ne samo ovaj kukavac korvin. ali posto sam humanista i posto volim ljude reci cu i ovo. provodim malo vremena za ovim 15 20 min a ne ko neki koji stalno vise get a life people. net mi stalno puca i par bidova je propalo zbog toga. a kad ostavin makar i veci bid preko noci ode kad se sutra vratim imam ku__ac. tako da sam se smorio i bidovao mnogo da niko ne pre__be. uostalom zar je bitno ovo je samo je__na igra ; get a life people. ovo je do sad najduze vremena sto sam posvetio buzzu.a ostale koji kao korvin vise po celu noc kazem get a life pacenici
...get a life man...
E pa bash lepo !PRVO - nisam kukao nego sam te lepo zamolio !DRUGO- GM-Laimbeer40 ti je lepo rekao- lako je biti faca kad se krijesh iza monitora.Video bih dal bi sve to smeo da mi ponovish u lice.TRECE- istina je da sam visio ko lud al' sam spremao ispit i to mi je bila opustencija u pauzi. Al' ti to neznas prostacino jer verovatno si knjigu otvorio jedini put kada si oborio policu sa istim!CETVRTO- preko leta ceme buzz videti mnogo manje jer cu se zajebavati i uzivati kako ti u zivotu nikad nisi !