odlicno si postupio! imaju sta da vide! bolje da su igrali basket..
odlicno si postupio! imaju sta da vide! bolje da su igrali basket..otkud sam ja znao kako će igrati ovi naši
au bre kotoore, pa ispade da je meni draza NT Makedonija (10752) nego tebi U21 Srbija [match=XXX] :Pvi makedonci ne igrate SP u fudbalu, ja našima dao slobodan dan da mogu da gledaju utakmice...
au bre kotoore, pa ispade da je meni draza NT Makedonija (10752) nego tebi U21 Srbija [match=XXX] :P
au bre kotoore, pa ispade da je meni draza NT Makedonija (10752) nego tebi U21 Srbija [match=XXX]vi makedonci ne igrate SP u fudbalu, ja našima dao slobodan dan da mogu da gledaju utakmice...Sledece nedelje pocinje wimbledon, nemoj ih opterecivati sa buzzerom, neka i to odgledaju:)
au bre kotoore, pa ispade da je meni draza NT Makedonija (10752) nego tebi U21 Srbija [match=XXX]vi makedonci ne igrate SP u fudbalu, ja našima dao slobodan dan da mogu da gledaju utakmice...
au bre kotoore, pa ispade da je meni draza NT Makedonija (10752) nego tebi U21 Srbija [match=XXX]
krila i krilne centre
krila i krilne centreOke...Samo mi ih mi odmah pronadjite, i ugovorite prodaju za nebitnu cenu...