Sveiki, dārgie kolēģi. Šodien tā pa īstam sākas Mierinājuma kauss u-21 valstu komandām. Jā, divas spēles ir aizvadītas, bet, ņemot vērā kādi bija pirmie pretinieki, to var nosaukt tikai par iesildīšanos. Latvijas u-21 izlase pirmajās divās kārtās izcīnija divas uzvaras pār Maroku un Puertoriko. Bet šodien jau nopietnāks pretinieks - Honkoga, kurai Mierinājuma kausā ir ieskaitīti divi zaudējumi, jo tā spēlēja Pasaules čempionāta kvalifikācijā. Savā grupā viņi palika 2.vietā, ar ko nepietika lai iekļūtu nākamajā kārtā.
Ko var teikt par sastāva komplektāciju? Diemžēl sastāvs nav tik spēcīgs kā pagājušā sezonā. Mums nav tik labi uzbrucēji no perimetra, kā arī nav tik labs SF kāds pagājušo sezon bija Uldrikis, tapēc SF nāksies izmantot kādu garo, kas man ne īpaši patīk. Toties garais gals mums ir maķenīt spēcīgāks par pagājušās sezonas garo galu.
Šodienas sastāvs
PG Cergelis / Jaunmuktans
SG Judrups / Daubars / Dežnieks
SF Abelis / Bražuns
PF Jermaks / Dauksts - Sprogis / Kuzmins
C Sekulis / Mernieks
Spēles svarīgums : TIE (pēdējā PČ spēlē Honkoga spēlēja CT)
Uzbrukums: Zem groza
Aizsardzība: Man to man
Vēl mazliet par Mierinājuma kausu. Kā rāda pieredze, tad, lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs, var pietikt ar 5 uzvarām. 2 uzvaras jau mums ir.
Iekļūšana izslēgšanas spēlēs ir šīs sezonas uzdevums. Par citiem pretiniekiem citreiz. Nu lai izdodas!
Best rank: World rank: 733; Country rank: 10