Da ne oslovljavam odgovor ni na koga posebno, vec u celini da se obratim. Stoji da ste bolji trenutno u vecini sportova, skidam kapu. Nisam osoba koja voli da proziva, niti se svadjam po forumima. Samo zelim da konstatujem, da su neki ovde smorili sa tim prepucavanjem i velicanjem Partizana ovde. Bolji su i to stoji, ali glupavi postovi vec smaraju. Nego nije to ono sto sam hteo da kazem, vec da pitam Grobare sta imaju da kazu za danasnji mec sa Spartakom? To ako nije sramotno, ne znam sta je. Ne trazim niciji odgovor, samo konstatujem, cemu radovanje i velicanje vaseg kluba, kada se vec zna da morate uzeti titulu. Zivi bili svi :Dako cemo vec tako, prosle godine, licno gledao mec, SLOGA KRALJEVO - CZV BG (0:0) 0:2gol iz penala u 93' i gol iz cistog ofsajda u 95'...inace utakmica je bila produzena za 2 min...ne zelim da ovo bude prozivka, samo da naglasim da su PARTIZAN I ZVEZDA jedini giganti u nasoj zemlji i da je prosto normalno da se to njima sudi. Ali to nije situacija samo kod nas, klasican primer Barsa i Real u Spaniji, Mancester, Arsenal, Celzi u Engleskoj...pa opet se niko nista ne buni... prostoDUPLA KRUNA!! xDD
Da ne oslovljavam odgovor ni na koga posebno, vec u celini da se obratim. Stoji da ste bolji trenutno u vecini sportova, skidam kapu. Nisam osoba koja voli da proziva, niti se svadjam po forumima. Samo zelim da konstatujem, da su neki ovde smorili sa tim prepucavanjem i velicanjem Partizana ovde. Bolji su i to stoji, ali glupavi postovi vec smaraju. Nego nije to ono sto sam hteo da kazem, vec da pitam Grobare sta imaju da kazu za danasnji mec sa Spartakom? To ako nije sramotno, ne znam sta je. Ne trazim niciji odgovor, samo konstatujem, cemu radovanje i velicanje vaseg kluba, kada se vec zna da morate uzeti titulu. Zivi bili svi :D
Sta se prepucavate kao da imate 5 godina.I slep covek bi video da je Krstajic igrao rukom da je vec tad trebalo 2-0 da bude,niti je bio penal nad Ilievom,niti faul pre gola.Ali kao sto vazi za Partizan tako vazi i za nas(za Zvezdu).I nama su svirali kojekakve smesne penale i davali smo golove u 90+3,90+4..Setite se samo prosle godine sa Pizonom,pobedjivali sve sa 1-0 ili 2-1,a pola utakmica smo dobili golom u posledjim minutima.Sve se bre to zataska,i kad sudija produzi 5min a gol padne u 90+8 i kad igrac padne na 20m od gola a sudija svira penal.Na sve to Tole Karadzic odgovori "Sve je bilo regularno" i napravi nas budalama...
Evo sta je neko nasao na youtube pa vi cigani se setite toga.http://www.youtube.com/watch?v=wZuO5YQ4W5c&feature=re...ne secam se da li je cak i faul svirao tada.i vi pricate o postenju.tu utakmicu ste dobil 2:1 sa svih 11 igraca na terenu.