Máš úplnú pravdu, že ID nepatrí medzi dôležité skily guardov, inak by sa dal útočný prejav tvojich guardov v sobotňajšom zápase vysvetliť len tým, že v piatok sa ožrali a hrali po opici :) Celá hra je o prioritách a peniazoch. Mojou prioritou je B3, pohár a liga, a to v poradí ako som napísal a dlhodobo kontinuálne hrám v rámci finančných možností každú sezónu naplno. Na to, aby niekto mohol hrať B3, musí vyhrať titul v tejto úbohej lige alebo ešte úbohejší pohár, o ktorý sa my úbožiaci snažíme, lebo takým pánom ako si ty, vôbec nestojí za to a kašleš na neho. Ja na rozdiel od teba hrám nepretržite každoročne playoff, nechodím si vetrať trenky a oddychovať do druhej ligy, ani nežijem zo slávy, ktorá už dávno zapadla prachom. Ak je pre teba úbohé, že sa každý rok snažím vyhrať titul, tak potom neviem, o čo si sa snažil a čo si robil ty za 16 sezón od posledného tvojho titulu. Len mi prosím ťa nepíš, že kvôli reprezentantom, ktorých si vytrénoval, si nemohol získať titul ... Každému, kto hral B3 je jasné, že na postup do playoff je potrebných 7 víťazstiev z 8 zápasov, takže záleží od rozlosovania zápasov, či tam nepadnú dvaja silní súperi alebo nebodaj hrať zápas proti nim vonku. No časy sa zmenili a v súčasnosti je vzhľadom na brutálny pretlak silných tímov B3 prakticky nevyhrateľná a jedinou možnosťou ako niečo vyhrať (B3, pohár, titul) je takpovediac cez peniaze, čo by v prípade B3 znamenalo 30M+, na čom pracujem … A tvoja obhajoba Nika mi príde úplne mimo. Niko mal na to, aby ťa porazil, len s piatimi hráčmi sa finále nevyhráva, takže ak tvrdil, že mal peniaze, tak mal posilniť tým o 1-2 hráčov, aby vyhral. A ako si dospel k tomu, že titul nechcel vyhrať, tak to mi nie je jasné, no asi v tom bude zase nejaká vyššia mudrlantská corgoňovská logika ...