BuzzerBeater Forums

Slovensko - II.1 > Nova sezona

Nova sezona (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: tomasko26

This Post:
00
191613.401 in reply to 191613.400
Date: 11/17/2012 5:30:29 PM
Overall Posts Rated:
88
tvoju spravu som vobec nepochopil.. nabuduce, ked budes pisat nejaku inteligentnu spravu, tak si aspon daj tolko namahy a pozri si moj klub..
mal som hracov v U21 Honkongu, Spanielska a posledne Grecka, Talianska a z casti aj Litvy len ten si v ziadnom zapase nezahral.. to ze som mal v minulosti 3 pakistancov, egyptana a armenca ani nespominam..
kazdopadne si velmi dobre pamatam, ked som pred tusim 4 sezonami vypustil zaver II. ligy, aby som nepostupil do extraligy a tiez minulu sezonu, ked som mal start do sezony 8-0 a potom som rozpredal cele muzstvo, lebo som chcel trenovat Outside.. nie kazdy tuzi po extralige, v ktorej potom uhra bilanciu 1-21
a k tym multiskillom.. schvalne som si otvoril 20 najlepsich reprezentacii a idem postupne: SG/PG - slovensko, spanielsko, 2x cina, ukrajina, taiwan a 3x honkong (vsetci tyto hraci sa multiskillakmi nazvat nemozu a do reprezentacie sa dostali).. kazdopane, ked pozriem ich sekundarne/lacne skilly ako je handling, driving, passing tak ich maju hodne vysoke.. ci prave toto nie je dovod, ze sa vy multiskillaci nemozete ani po 15 sezonach na BB presadit :D. nechcem tym povedat, ze multiskill je nepodstatny, ale berem ho skor ako bonus k dobremu Outside a vysokym sekundarom.. samozrejme nehovorim o SF - kde je dolezity a o C - kde nema absolutne ziaden vyznam a je plytvanim casu na trening
PS.: kedze uz dopredu tusim aky tu zas zacnu byt 2 pani chytri, zriekam sa dalsej diskusie na toto tema.. a prosim kolegov z vedlajsej divizie, aby mboli zhovievavi a nenahlasili ma ;), lebo mi zas zoveru nejake prachy za warning - slubujem, ze sa polepsim

From: razor

This Post:
00
191613.402 in reply to 191613.401
Date: 11/18/2012 4:07:37 AM
Overall Posts Rated:
284284
stale si to nepochopil? myslis ze Niko mal v minulej sezone aku bilanciu v Extralige? Prvu sezonu ide o to aby si sa nabalil, potom vypadnes a znova postupis a si konkurencieschopny, ale sak ked tu chces zhnit bez uspechu, nech sa paci. K tomu tvojmu vymenovaniu repre: to akoze co si tym chcel povedat? O SVK NT nevies absolutne nic, sudis podla platov. Asi si si nevsimol ze prve 3 reprezentacie maju tim stavany na multiskillovych hracoch (Polsko, CR, SR). Ale to slovicko multiskill ty zrejme nepochopis nikdy.
To ze si schvalne vypustil zaver sezony a mal si na postup, berem ta ako zbabelca, ak toto hodlas stale robit, tak to tu budes mat tazsie a tazsie.

K tym pre teba "lacnym" skillom: odkedy je passing lacny skill? U PG je to skill ktory spolu s OD lezie najviac do platu a bohvie aky lacny nie je ani HN. Takze radim ti pochopit engine, potom tu mozs nieco dokazat

This Post:
00
191613.403 in reply to 191613.402
Date: 11/18/2012 6:52:11 AM
Overall Posts Rated:
88
OK, asi som uz moc stary na to, aby som tu vytahoval veci z kontekstu a presviecal niekoho o mojej pravde, takze znova len NO COMMENT!!
perfektnou ukazkou je priklad, ked is niekto vytiahne PASSING ako drahy skill, kde to plati na 1 pozicii z 5 (aj to pri hodnote cca. 15+).. ze ty engine expert ;)

***** skoda len, ze sa tu neda normalne komunikovat kvoli 2 strasne mudrym inteligentom, ktori kazdu debatu ukoncia dokazovanim, aki su strasne mudri a uspesni, docela ma zaujimal nazor inych manazerov na toho mojho agresivneho hraca *****

mimochodom, ked za 10 sezon na BB budes mat v U18 talianska, spanielska, litvy, grecka, honkongu, egyptu, pakistanu a armenska zastupenie, tak sa ozvi prdolo :D
caw, za 2 sezony v II. lige a este silnejsi, kedze budem teraz 2 sezony "tankovat" ;)

This Post:
00
191613.404 in reply to 191613.403
Date: 11/18/2012 8:18:55 AM
Overall Posts Rated:
4141
Ja som zvedavý čo spravíš z tých HOF hráčov čo si kúpil :D Lebo ked podla teba je ten litovčan čo si predal multiskill zjem svoje papuče :D Ten hráč neni vobec použitelný to NT skorej si myslím že si im ho pekne pokazil :D

Kúpil si ho za 1 750 000 a predal za ovela menej a trenoval si ho dlho sezon.. NO coment.. a uhral som 1 21 v extralige keby si to lepšie sledoval vieš prečo..

Ja sa nehádam neurážam nikoho ale bohužial ty fakt nevieš o čom je táto hra a nikdy to nepochopíš.. Predať tím lebo nechcem postúpiť do vyššej ligi a potom vypadnúť v druhej lige a dúfam že v tretej niečo natankuješ LOL :D už tankovanie neni také ako volakedy máš platový strop a tak..

Ešte jedna maličkosť videl som tých "hráčov" pre pakistan a tak .. čo si akože trenoval hm ten hráč by v SVK u21 nebol ani v širšom kádri.

Edit... Sib dúfam že to je v poriadku a netreba podať žiadny podnet na GM... toto je moj názor na tomasko26 aj tvoj tím na sokker nestojí za vela inak ...

From: razor

This Post:
00
191613.405 in reply to 191613.403
Date: 11/18/2012 8:31:22 AM
Overall Posts Rated:
284284
mimochodom, ked za 10 sezon na BB budes mat v U18 talianska, spanielska, litvy, grecka, honkongu, egyptu, pakistanu a armenska zastupenie, tak sa ozvi prdolo

no to sa ti asi neozvem, lebo U18 na BB neni a nehodlam mat reprezentantov v Pakistane ci Egypte

caw, za 2 sezony v II. lige a este silnejsi, kedze budem teraz 2 sezony "tankovat" ;)

v III.lige toho moc nenatankujes, ale ved ako myslis. lamy nikdy nebudu silnejsie, zvlast ked budu zamerne pustat konce sezon, lebo sa boja ze budu v dalsej sezone na smiech. ty si mi na smiech uz teraz:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

From: Sib

This Post:
00
191613.406 in reply to 191613.405
Date: 11/18/2012 8:55:46 AM
Overall Posts Rated:
7676
lamy nikdy nebudu silnejsie, zvlast ked budu zamerne pustat konce sezon, lebo sa boja ze budu v dalsej sezone na smiech.
To je na mna? Alebo nahoda? :)

Sib dúfam že to je v poriadku a netreba podať žiadny podnet na GM... toto je moj názor na tomasko26 aj tvoj tím na sokker nestojí za vela inak ...
Rovnaka otazka, to zvyraznene sa vztahuje k predoslej vete, cize na mna? :)

Nech viem, ci mam vobec reagovat na to

From: Hadar

To: Sib
This Post:
00
191613.407 in reply to 191613.406
Date: 11/18/2012 5:11:21 PM
Overall Posts Rated:
375375
:)

This Post:
00
191613.408 in reply to 191613.407
Date: 11/19/2012 7:58:34 AM
Overall Posts Rated:
88
Doporucujem vam si pozriet tim Bratislava Nets (vitaz a finalista pohara).. ten po multiskille ani nepachol a vam s prehladom ukazuje prdel ;).. kazdopadne primare a sekundare ma vysoke

This Post:
00
191613.409 in reply to 191613.408
Date: 11/19/2012 10:25:57 AM
Overall Posts Rated:
4141
Mám ťa vysmiať teraz alebo neskor? .... Primarne a sekundárne píšeš že má vysoke = MULTISKILL ... Si dosť mimo inak ...

A len tie najvačšie hviezky má v tíme alebo predal Jaš. napr.. takže zase si mimo že nepáchol po multiskille.... Už nevieš čo píšeš prepáč ale radšej bud zase neaktívny na forum ako si bol lebo to čo píšeš je na smiech....

From: Hadar

This Post:
11
191613.410 in reply to 191613.408
Date: 11/19/2012 12:24:27 PM
Overall Posts Rated:
375375
Ja len chlape nechapem, co mna do toho zatahujes, prosim ta, nezatahuj ma do takychto zbytocnosti, ako si si mohol vsimnut, nezucastnujem sa toho. Ak to bolo nechtiac a chcel si to adresovat niekomu inemu, tak si nastav hore nad spravou, komu to chces adresovat, aby zbytocne nedochadzalo k nedorozumeniu.....

This Post:
00
191613.411 in reply to 191613.409
Date: 11/19/2012 12:32:08 PM
Overall Posts Rated:
88
vies co feferon, zas meles o niecom inom.. ja pod pojmom sekundare myslim nieco ine.. skus si precitat manual o primarnych, sekundarnych a tercialnych vlastnostiach hraca.. uz ma nebavi sa s tebou dohadovat. z teba budu v extralige mat radost, ak im budes rozburavat forum :D.. a vlasne sotva, budes tam cusat, preto zas budes za ***** ;)
koncim radsej debatu s tebou, caw

Advertisement