e ti ga baš zakuva sa ovom porukom. bar da je kraća :)
Kotoor ima viziju ali ocekuje da za njega ljudi glasaju iako jos ne zna ko bi mu pomagao oko reprezentacije. Kao glavni kriterijum navodi promenu sadasnjeg principa (a uvesce opet nesto slicno) tako mi se cini da se ponajvise kandidovao protiv dosadasnjih ljudi koji su vodili repku. Mozda ce sada da mi kaze kako to nije tacno i ja verujem da on to tako ne misli ali to tako izgleda meni sa strane. Mislim da to nije dobar razlog za kandidovanje na izborima ali to je opet njegova odluka a svakako mi se ne dopada to sto jos ne zna sa kim bi radio i to uopste nije fer sto nije izneo u celoj kampanji. Takodje mi se licno ne svidja to sto kao razlog za ne pomaganje reprezentaciji navodi to sto nije postojala "obostrana zelja" jer nije selektor duzan da cima svakog od nas da mu pomognemo nego smo mi svi duzni da se ponudimo sami a da eventulane nesuglasice nakon izbora prebrodimo.
Dopada mi se to sto je non stop spreman da pise po forumu i pomaze ljudima oko stvari oko kojih ne mogu da se snadju. Da mislim da je dobar lik to vec znate a i nije bas vezano za temu.
šta god mislio o mojoj kandidaturi, imaš pravo. kandidovao sam se, zato što ne vidim da je postignut dobar rezultat. kad budemo imali selekciju ko švajcarska, biću zadovoljan. SŠ nije to uspeo, možda neću ni ja, možda će uspeti neko treći.
Mislim da je Jarley bio vise fer u kampanji mada to naravno nije presudno (a mozda i ne bi trebalo da bude presudno). Za obojicu mislim da su dovoljno iskusni te zato uopste taj deo i ne komentarisem.
reci jednu stvar koja nije bila fer sa moje strane. prva poruka jarleyja kad se kandidovao je bila kritika kako sam loše pomogao nekom liku oko treninga igrača. takvih sam šaljivih postova imao milion, ali mu je samo sad zasmetalo. da ne spominjem
fiću. pokušavali su da mi nametnu ulogu goluma, da mi je samo bitna želja za vlašću, da nemam pojma ništa o taktikama, da mi klub nije za pohvalu. i dalje misliš da je kampanja protiv mene fer???
p.s. nemoj da mi razdvajaš samuraja, ex-a, gm-a... od jarleyja. ja bi se bar ogradio od takvih stvari. kada su se jarley i likchina vređali pre mesec dana, ja sam im rekao da se smire i da su debili obojica. a ovde se nikad niko iz SŠ-a nije javio i rekao nekom spusti loptu, nije uredu da tako pišeš...