au bre kotoore, pa ispade da je meni draza NT Makedonija (10752) nego tebi U21 Srbija [match=XXX] :Pvi makedonci ne igrate SP u fudbalu, ja našima dao slobodan dan da mogu da gledaju utakmice...
au bre kotoore, pa ispade da je meni draza NT Makedonija (10752) nego tebi U21 Srbija [match=XXX] :P
au bre kotoore, pa ispade da je meni draza NT Makedonija (10752) nego tebi U21 Srbija [match=XXX]vi makedonci ne igrate SP u fudbalu, ja našima dao slobodan dan da mogu da gledaju utakmice...Sledece nedelje pocinje wimbledon, nemoj ih opterecivati sa buzzerom, neka i to odgledaju:)
au bre kotoore, pa ispade da je meni draza NT Makedonija (10752) nego tebi U21 Srbija [match=XXX]vi makedonci ne igrate SP u fudbalu, ja našima dao slobodan dan da mogu da gledaju utakmice...
au bre kotoore, pa ispade da je meni draza NT Makedonija (10752) nego tebi U21 Srbija [match=XXX]
krila i krilne centre
krila i krilne centreOke...Samo mi ih mi odmah pronadjite, i ugovorite prodaju za nebitnu cenu...
krila i krilne centreOke...Samo mi ih mi odmah pronadjite, i ugovorite prodaju za nebitnu cenu...Nego Peki ne vidim da je neko otimanje za te igrace koje si stavio na transfer listu?Jesi li siguran da ces ih prodati po toj cijeni?