primele locuri valori in conf noastra sunt ares, carbo si BCM, iar delta ar fi al 4-lea daca nu s-ar fi axat pe cupa.
astazi as fi vrut sa salvez entuziasm fiindca am nevoie de el in cupa

. am fost mega norocos ca l-am prins pe zalau in perioada de tranzitie de la toate transferurile si forma proasta. a avut numai forme mediocre, iar pivotul n-a mai venit de la cabine din cauza faulturilor (ce-i drept si eu am jucat fara SG tot meciul fiind accidentat repede).
una peste alta doar cu ares am tratit meciul din considerente strategice si nu m-a costat grav fiindca nu rpea am jucat acas,....dar urmatorul meci televizat e crucial. practic victoriile cu BCM si carbo m-au costat entuziasm pretios pt televizat, dar dat fiind ca urmataorele 6 meciuri acasa vor fi afectate de meciul de smarti....nu mai zic nimic

as vrea sa zic ca-mi pare rau de BV pistons ca a facut downgrade, dar in egala masura mi se pare ca are si mult de castigat financiar, si nu e ca si retrogradat, far from it.
in alta ordine de idei universitatea cluj n-are nicio victorie in II, merge direct in III, nu o sa-l mai vedem prea curand.
Last edited by Otis at 12/5/2015 1:52:36 PM