BuzzerBeater Forums

BB Crna Gora > Reprezentacija

Reprezentacija

Set priority
Show messages by
From: luckgood

This Post:
00
60774.402 in reply to 60774.401
Date: 9/20/2012 1:44:19 PM
Overall Posts Rated:
44
acho mislim da sada nista ne mozes posto je dejan slektor ali sledece sezone imaces sanse

This Post:
00
60774.403 in reply to 60774.401
Date: 9/20/2012 2:17:55 PM
Overall Posts Rated:
2626
Svaka cast za sve sto si uradio, samo kazem ti, nema te na forumu, nema te na chatu kad igra reprezentacija, i dodjes ovde i napadas me bez razloga odjednom.
Kakvi bolan raspali bekovi?Sto se tice klasicne pozicije SG pozvani su najkompletniji igraci, nije gledano na platu, ova tri beka su jedina koja zadovoljavaju kriterijume koliko toliko za ovaj game engine, jedini koji imaju pass 10+ i ostale skilove fino razradjene, a beka inace igra Brakocevic (vjerovatno nisi ni znao dok ovako napadas) koji odlicno odgovara za SGa.
Formom sam zadovoljan osim Cedomira i sada je tvoj Slobodan pokvario formu, ali opet imamo jednako kvalitetne igrace za zamjenu sa super formom, 16 igraca je pozvano, najbolje od onoga sto nam treba, i vidis da njih 14 ima zadovoljavajucu formu a nadam se da ce i Slobo biti 15, i ostala su jos dva mjesta da se pozovu igraci, ja sam greskom pozvao jednog, ali to nema nikakvog uticaja, jer kao sto sam napomenuo 14 igraca imamo sa zadovoljavajucom formom.

Ponovo kazem svaka cast za sve sto si uradio, i rekao sam ko god ima neki predlog ili pitanje neka mi pise na mail, ne mora ovako napadati ja mislim bez razloga, popricacemo kao ljudi, konstruktivno, svacije misljenje postujem.

This Post:
00
60774.404 in reply to 60774.403
Date: 9/20/2012 4:08:48 PM
Overall Posts Rated:
5151
Ja samo iznosim cinjenice-ono sto jeste. Rekao si da nista nisam uradio za ovu zajednicu pa cisto da ti odgovrim. Cedomir je od pocetka bio u losoj formi,nisi trebao ni da ga pozivas dok ne popricas sa njegovim menadzerom. Tvrdim da je za Ognjenovica bilo mjesta na poziciji SGa jer ima razvijene unutrasnje skilove,a dodavanje i odbrana su mu zadovoljavajuci. Takodje,nas jedini igrac sa potencijalom 10+ koji se trenutno trenira i koji ima solidno rasporedjene skilove,nije ispracen uopste,a vec je od pocetka sezone dobio 6 upova.

Na forumu sam tu kad god nesto pita,na chat ne ulazim,ali utakmice pratim. Slobodan je jos daleko od igraca koji moze da bude prvi centar,ali radim na tome da do kraja naredne sezone bude jedan od najboljih igraca na toj poziciji barem u nasoj reprezentaciji. Toliko.

From: Emberlajz

This Post:
11
60774.405 in reply to 60774.404
Date: 9/20/2012 5:10:46 PM
Overall Posts Rated:
44
(26812081) Trenira se i ovaj 10+

This Post:
00
60774.406 in reply to 60774.404
Date: 9/20/2012 5:26:00 PM
Overall Posts Rated:
2626
Vjerovatno mislis na Milacica?
Nije uvrsten odmah jer je imao 23g i slabu platu za svoje godine sa potencijalom 10+
Sada sam se javio vlasniku, nadam se da cemo imati dobru saradnju i da ce igrac biti kompletan za koju sezonu i spreman da izgara na terenu, ako je kako kazes dobio 6 upova svaka cast i vlasnik zna sta radi.
Ko god misli da ima igraca kojeg trenira neka mi se javi na mail, iako sam ja skoro sve skautirao preko NT scouta, nisam se javio svim vlasnicima, ali i to ce biti uradjeno ovih dana! :)
Ognjenovic je losiji u odbrani od ostala 3 beka i to je prevagnulo a uz to su bolji i u pass igri, a svakako Boban igra SG (sa sjajnom odbranom i dodavanjem i solidnim unutrasnjim skilovima), a Novakovic i Grujic su sasvim solidni za nekih 10 minuta po mecu.

This Post:
00
60774.407 in reply to 60774.406
Date: 9/21/2012 2:49:54 AM
Overall Posts Rated:
44
Ja mislim da dejan radi odlican posao ali smo izgubili sve tri jer su timovi bili bolji od nas

This Post:
11
60774.408 in reply to 60774.407
Date: 9/21/2012 6:52:09 AM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
Ja mislim da dejan radi odlican posao ali smo izgubili sve tri jer su timovi bili bolji od nas

Време ће показати да ли ради одличан посао или не. Тренутно за играчки кадар, који има црногорска репрезентација, најодговорнији и најзаслужнији Дачо. О квалитету тренутног селектора говоре резултати, али ако се задржи 2 мандата и више онда ће свакако и за играчки кадар бити заслужан ( био он квакитетан или не). Мислим да је глупо осроравати Дачин допринос репрезентацији, као и хвалити или спотицати тренутног селектора. За све је потребно време. Реалност су 3 победе, испод тога мислим да је неуспех, сачекајмо крај квалификација.

П.С. Пишем ово јер сам до сада помно пратио стање око ЦГ репрезентације, а сарађивао сам и са Дачом али ћу сарађивати и са новим ако се укаже прилика.

This Post:
11
60774.409 in reply to 60774.406
Date: 9/21/2012 6:55:56 AM
Overall Posts Rated:
5151
Milacic se trenira i to po mojim uputstvima,pa cak jos od ranije... Ognjenovic je samo 1 skil slabiji od ostalih u odbrani,ali osim Bobana, Baletic IS 1 , Novakovic IS 2.. A ovaj engine se bukvalno sveo na taj IS... Milacic nema platu,ali ima skilove,ima mnogo dobro rasporedjene skilove i jos se radi na tome...

This Post:
00
60774.410 in reply to 60774.409
Date: 9/21/2012 8:36:27 AM
Overall Posts Rated:
2626
@Superstar, moj cilj su bile 4 pobjede, ali nas je poraz od Svajcarske kostao, sada su cilj 3 pobjede kao sto si vec rekao.
Ne osporavam ja Dacin rad, naprotiv, svaka cast za ovo sto je uradio do sada, i sada sto pomaze u treningu Milacica, dobio sam sad skilove od vlasnika i igrac je odlican, ono sto se sad najvise cjeni i u buducnosti ce biti zlata vrjedan, od sledece sezone nadam se, ako nastavi ovako sigurno.
Ja vec drugu sezon pratim igrace, dosao sam zbog rtoga najvise, da mlade nade dobiju vise paznje, imam sve spiskove odradjene u Excelu kao sto se radi u vecini zemalja i upisuju skilovi (bio sam kratko skaut BiH) i ako ne uspijem sledeci mandat ostati selektor, nastavit cu raditi kao skaut, naravno ako taj selektor bude zelio saradnju (mada ne odustajem od selektorskog mjesta jer mislim da mogu mnogo dati zajednici, kada to ne budem mogao sigurno cu se sam povuci iz izbora).
Samoono sto mene vrjedja je to sto sam nakon sat vremena imao vec negativan glas, znaci ni poceo, mojim radom nije zadovoljan neko, po kojim kriterijumima?Mislim da je taj glas od Dace, ako nije nek me ispravi, no nebitno.

@Daco, na beku back-up za Bobana je Grujic koji ima vecu odbranu za 2, i veci pass za 4, unutra jeste slabiji, ali ipak po meni je trenutno korisniji od Milacica, sto ne mora znaciti za buducnost, otom potom.
Tada sam pozvao jos Baletica i Novakovica kao ostale najbolje na SG, i to je to.

Update forme i upovi: Vazne upove su dobili Ðoko Ognjanovic (PG), Božovic (C-KC), i jos koji up na ST kod nekih.
Formu je popravio Strugar a pokvario njegov zamjenik u proslom kolu Banovic, tako da Slobo igra ovaj mec, sto je i bolje u odnosu na proslo kolo.
Cedomir nista novo, ostalima sam prezadovoljan posebno vanjskom linijom koja ce nam biti glavna u borbama za pobjede u sledecim mecevima ali ni centri nisu nista losiji, prvi centar Vidak ima formu 8, kao i njegov zamjenik Strugar, a na poziciji KC Koscu je forma 7, Vulovicu fantasticnih 9 kao i Božovic.
Dva najbolja krila imaju formu 9, na SG dva najbolja imaju formu 9 i 8 i na PG Ognjanovic ima 8 i veoma vazan up je dobio kao sto sam napisao. :)
I igrac koji je slucajno pozvan Ðurica Peric je dobio up na JS, mozda vlasnik od njega napravi bar nekakvog igraca za U21 tim, mada sumnjam sa pot 4, ali kada je vec tu mozda bude stimulans za vlasnika.

Hvala na citanju! :)

This Post:
00
60774.411 in reply to 60774.410
Date: 9/21/2012 10:48:00 AM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
@Superstar, moj cilj su bile 4 pobjede, ali nas je poraz od Svajcarske kostao, sada su cilj 3 pobjede kao sto si vec rekao.
Ne osporavam ja Dacin rad, naprotiv, svaka cast za ovo sto je uradio do sada, i sada sto pomaze u treningu Milacica, dobio sam sad skilove od vlasnika i igrac je odlican, ono sto se sad najvise cjeni i u buducnosti ce biti zlata vrjedan, od sledece sezone nadam se, ako nastavi ovako sigurno.
Ja vec drugu sezon pratim igrace, dosao sam zbog rtoga najvise, da mlade nade dobiju vise paznje, imam sve spiskove odradjene u Excelu kao sto se radi u vecini zemalja i upisuju skilovi (bio sam kratko skaut BiH) i ako ne uspijem sledeci mandat ostati selektor, nastavit cu raditi kao skaut, naravno ako taj selektor bude zelio saradnju (mada ne odustajem od selektorskog mjesta jer mislim da mogu mnogo dati zajednici, kada to ne budem mogao sigurno cu se sam povuci iz izbora).
Samoono sto mene vrjedja je to sto sam nakon sat vremena imao vec negativan glas, znaci ni poceo, mojim radom nije zadovoljan neko, po kojim kriterijumima?Mislim da je taj glas od Dace, ako nije nek me ispravi, no nebitno.

То са негативним гласовима је глупост и ако те то погађа онда јбг. Можда је и неко ко је тада отворио екипу, а и да је Дача ни онда нема везе, јер једино је битно оно што се уради са репрезентацијом. Спискови су и овде постојали, али био је проблем што је много играча постало бот, тако да су многе међугенерације погублјене или неадекватно истрениране. Моје мишљење је да ти као селектор би требало да смириш страсти међу ово ионако мало корисника и да сви заједно крене те од нуле и направите нешто, а тотално је небитно ко ће бити селектор.
Мислим да си рано почео са критиком затеченог стања, а исам си био свестан када си се кандидовао пошто си имао спискове од прошле сезоне. И сам увиђаш колико је тешко урадити нешто у заједници где имаш мало активних корисника и малу базу играча, тако да КОМУНИКАЦИЈА мора бити позитивна без обзира на критике. А МИ смо такав народ где се успех мистификује, а неуспех преувеличава тако да требамобити свесни тог баланса.

This Post:
00
60774.412 in reply to 60774.410
Date: 9/21/2012 10:55:13 AM
Overall Posts Rated:
5151
Negativan glas ti nije bio od mene,ja ne ocjenjujem nesto sto nisam vidjeo. BB Crnoj Gori zelim samo dobro,a moje kritike mislim da su opravdane i svakako dobrodosle,eto recimo Milacica nisi imao u vidu sada ces obratiti paznju. Opet smatram da Novakovic nije trebao da bude u timu i da je odluka bar trebalo da saceka. Ja sam mislio i na Laza Ognjenovica JS 15 OD 16 IS 11 to je ono sto sam zapamtio...

Gusic treba da promjeni tim,Vidak nam je previse slab u odbrani,cak je i Slobodan los...

Advertisement