Ko je od vecitih gore prosao na danasnjem zrebu :)
Grupa A: Barselona, CSKA, Fenerbahče, Buđiveljnik, Partizan, Nanter
Grupa B: Real Madrid, EFES, Žalgiris, Bamberg, Armani, Strazbur
Grupa C. Olimpijakos, Montepaski, Unikaha, Galatasaraj, Stelmet Ziljona Gora, Bajern
Grupa D: Panatinaikos, Makabi, Laboral Kuća, Lokomotiva Kubanj, Crvena zvezda, kvalifikant
Na prvi pogled cini mi se da je Partizan imao vise srece, jeste da je dobio iz prva tri sesira verovatno i najjace ekipe ali za prolaz dalje je potrebno biti medju 4 gde imaju velike sanse u borbi sa Ukraincima i Francuzima, cak je vrlo moguce da im je kao i prosle sezone za prolaz potrebno 3-4 pobede..
Zvezdina grupa sa druge strane je dosta ujednacena, ne vidim bas nekog ekstremnog favorita, ni jedna ekipa nije nepobediva na domacem terenu, ali isto tako ne mozes reci ni da si favorit protiv bilo koga.. Lokomotiva je uz Galatasaraj najozbiljnija ekipa iz 4 sesira i po kvalitetu mozda zasluzuju da budu i u nekom od prva tri.. A kvalifikanta cemo tek videti ko ce biti, ali verovatno najjaca ekipa iz poslednjeg sesira koja se mogla dobiti.. Zanima me da li neko zna sta se desava ako iz kvalifikacija dodje Himki, poznato je pravilo da u istoj grupi ne mogu biti dve ekipe iz iste zemlje pa da li se to odnosi i na ekipu iz kvalifikacija.. Za to mesto po meni su glavni favoriti Vareze, Banvit i Himki.. Ako neko od prve dve pobedi nema problem da upadne u Zvezdinu grupu dok za Himki nisam siguran da li dolazi do nekog pomeranja..