чи однаковий ефект від тренування, наприклад, Ближнього кидка для Ц, Ц/ВФ та Ц/ВФ/ЛФ (100%)?
.
Питання некоректне, або неправильно сформоване. Ти питаєш чи одинакова ефективність трені в 1, 2 і 3 слоти? Відповідь я думаю сам знаєш. Або як варіант, я не розумію, що ти питаєш. ;)
питаю, бо чіткого розяснення на рахунок цього ніде не прочитав. а якщо і прочитав, то забув де і зараз не находжу)
просто для цих всіх позицій не висвічує відсоток, а вже, наприклад, лише для ВФ 90%. з наведеного виходить, що тренувати БК на 3-х позиціях ефективніше, аніж на одній позиції ВФ... хоча я розумію, що це не так.
все-таки думаю, що ті відсотки написані коряво і треба десь (наприклад в посібнику, фаці) розписати то все детальніше.
А по яких питаннях в ББ все чітко і ясно сформульовано?)))(крім мультиакаунтів).
Те що зрозумів з питання, пояснюю: Якщо немає відсотків, то ця треня не зазнавала змін, і швидкість стандртна.
Тобто це старі типи тренувань, які не змінювали. Щодо позицій з відсотками, як я розумію цю систему:
наприклад є треня Ц (ББ) без відсотка тобто ефективність 100%.
А вже Вф 90% це ефективність знижена на 10% від трені на одному слоті. То саме на 2 і 3 слотах. Тобто Вф 90% ефективніша треня ніж 100% на 2 слотах. Звичайно це лише моя думка, я не ББшнік і точно не можу стверджувати.