Kazakhstan vs. Ukraina 91 - 114 (76665) +23Зіграли вчора останню товарку перед початком офіційного сезону.
В матчі вирішив зіграти знову в 4 малих, але вже прінстон.
Аналіз нашої атаки:Мені ця ідея і розстановка з ВФ Кучеревським за останні 2 матчі сподобалась. Він закинув 50% влучних кидків в обох матчах. В цьому матчі він навіть закинув 2 трьошки з 3х спроб, що є вдалим показником.
Загальна різниця в матчах більше 20 очок також радує. В попередньому матчі у Казахів був якийсь не зрозумілий мені ВФ, цього матчу вже був більш дефолтний (як на мене кращий) ВФ, відповідно і різниця менша.
Якщо порівняти атаку в двох останніх матчах, то мені більше сподобався Розіграш на периметрі, бо наш Ц Ліванський краще грав при цій тактиці ніж при прінстоні. Також загальний командний відсоток персональних влучних кидків був кращий минулого матчу, ніж цього.
Аналіз нашого захисту:Якщо порівняти статистику персональних захистів Кучеревського, то в цьому мачі це 3 вдалих захисти з 8 спроб. Решта або були не вдалі (3 рази) або після кидка з фолом (2 рази).
В попередньому матчі проти зовнішньої тактики, вдалих захистів було 3 з 4х спроб. Але минулого матчу в них був гірший ВФ і тактика зовнішня, тому і менше було спроб закинути через нього.
Що ж, товарки закінчились. Дякую NBA_4_fun за ці 7 матчів.
Далі перший матч проти Молдови в рамках втішного турніру.