Oj daj Cię przytulę skoro Cię uraziłem moimi tekstami, oczywiście ty jak zawsze jesteś miły i przyjemny, te kilka uprzejmości dla tasaka i waszego ulubieńca (serio niech mi ktoś wyjaśni o co wam chodzi z tym całym oskarem4 bo jedziecie po chłopaku jak po "łysej kobyle" czyżby Panu P napisał gdzieś prawdę?:)) tylko to unaoczniają. Nieważne.
Ale jakie znaczenie mają bloki u C? Skoro ty chcesz odwracać i napisałeś Big'owi, że u PG/SG, nie dałbyś bloków ze względu na nabijanie pensji. Odnoś się proszę do pytań konkretnie, a nie co chwila zmieniaj wersję (także zobacz jakie są proporcje dla SFa i wróć z prawdziwą wersją).
przy treningu odwróconych zawodników spokojnie można czerpać radość z gry i nie rujnować klub
Zgoda w całej rozciągłości, tylko nie łudźmy się, że tacy gracze zagrają w kadrze. Naprawdę prędzej zobaczę 16 farm w Polsce niż twojego gracza w kadrze. Pomijam już fakt, że jak puścicie machinę z selekcjonerem to w U21 nie będzie czego zbierać.
Każdą zaletę odwróconego zawodnika olewasz.
Ano olewam, bo my tu rozmawiamy o kadrze, a nie o klubie. Jeżeli ktoś chce zaoszczędzić, to powodzenia, ale powtarzam kadry to my na tych graczach nie zbudujemy.
W dalszym ciągu szukasz tylko zaczepek a nie potrafisz pokazać argumentów, przy których zawodnik starego typu ma jakiekolwiek przewagi nad zawodnikami nowego typu.
Ja widzę jedną zaletę tacy gracze istnieją i na obwodzie zawsze będą lepsi od twoich produktów.