K formě příspěvku no comment. Mně v začátcích posloužily dobře. U něj jde hlavně o to, že má ve fungování tréninku zmatek (nehraje čerstvě první týden), ani nemá hráče, na kterých by se klasický trénink nějak projevil, takže trestné hody jsou lepší varianta než ty tréninky vyhodit komínem a slušná varianta na dobu než si nějaké rozumné hráče pro trénink pořídí. Ani s 500k ten tým hned tak úplně nepředělá, navíc může při nákupech šlápnout vedle. Je ve čtvrté lize, o postup nehraje, kam spadnout nemá. Má teď vlastně dost času se rozkoukat a než se tak stane, tenhle udržovací trénink mu nic nezkazí. Navíc neleze do platů:) A vlastně jsem zapomněl, nevíme, jakého má trenéra, u trestných hodů mu stačí jedničkový.
Kondici bych rozhodně nedoporučoval to jsou dvě různé věci.
Druhým krokem k tomu samozřejmě je se rozkoukat a vymýšlet, jak s klubem začít stoupat na vrchol. Taky jsem ho odkazoval na příspěvky ostatních. Sice neutrácel zatím za žádné hráče, ale mohl utrácet za jiné věci = nevíme kolik volných peněz vlastně má. I kdyby měl, může se mu vyplatit je investovat do infrastruktury a ne do nákupu kvalitní ho trenéra a 3 mladých, alespoň trochu perspektivních hráčů - a je otázka jestli by mu to na tyhle čtyři nákupy vůbec stačilo. Já bych s nákupy raději i počkal dokud se ve hře víc nezorientuje, taky mohl nakoupit špatně (a nemyslím tím jenom draze). V zápasech mu teď o nic nejde, může experimentovat, vyzkoušet si co a jak a v draftu, kde bude brát nejspíš celkem brzo se na něj může usmát štěstí a pak by měl problém koho trénovat vyřešený.
Teď by mě zajmala tvoje nevrchiolová rada! :)