BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.404 in reply to 254065.403
Date: 3/26/2014 12:44:29 PM
Pécs Saints
III.12
Overall Posts Rated:
99
Néztem az utóbbi hetek szócséplését a taktikákról, és megragadt bennem, a következő állítás:
Szerintem meg van a játékban 3-4 használható taktika ( 2p, rng, motion, gyp), többi meg egy sz..kupac.

(254982.99)
Aztán megnéztem a mai BBB döntő eredményét: (68934476)

Most hogy is van ezekkel a használhatatlan taktikákkal?

Üdv: Mats

This Post:
00
254065.405 in reply to 254065.400
Date: 3/26/2014 1:30:55 PM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Lehet, hogy nagy a melldöngetés, de itt a közösség nagy része örül az elért eredménynek, mint ahogy a Te eredményednek is örült, úgyhogy NINCS JOGOD SENKINEK ELRONTANI AZ ÖRÖMÉT!!!
És itt nemcsak Domiról van szó, hanem pl. rólam, a harmadikról, meg a negyedikről etc.
Azt se feledd, hogy a te idődben, mint ahogy az enyémben is pláne, teljesen más kihívásoknak kellett megfelelni.
Az meg hogy Te harcban állsz a világgal, már zsibbasztó, továbbá kár, hogy van partnered is hozzá.

Elképesztő, hogy egy fórumban folyamatosan másnak a k... a...-ja van célzottan megjelölve oda-vissza. Vagyis nem elképesztő, elrémisztő...

PS: SEMMILYEN VÁLASZT NEM VÁROK ERRE A HOZZÁSZÓLÁSRA.

HUNGARY!
This Post:
00
254065.406 in reply to 254065.400
Date: 3/26/2014 2:07:24 PM
Overall Posts Rated:
310310
Harcolhatsz te itt a szabályok, meg a fél világ ellen, de akkor is ez van. Nincs bronzmeccs, illetve két bronzérmes van.
Továbbá ha megnézed, az utóbbi 5 vb-n a legjobb négy között rendszeresen 3 európai van, azaz az európai csapatok a legjobbak. Mi ebben a kategóriában vagyunk jelenleg 4 között. Ha neked nem tetszik, hogy a válogatott eredményes, az a te bajod, de ezért nem kéne fikázni azt, ami 15-20 ember munkájából jött össze.
Lengyelek nem második vonal, ez egyértelmű. Az viszont nem szégyellnivaló, hogy csak ők tudtak minket megállítani tavaly. Idén meg mi vertük meg őket, ennyi. Mutass egy meccset, ahol te olyan csapatot vertél meg, mint a mostani lengyel csapat.
Igazad van, nincs garancia arra, hogy a pótselejtezőn kivívjuk a vb-részvételt. De ha megtörténik, te akkor is bele fogsz kötni. Egyébként meg ott vagyunk a legjobb négyben, kupát kapunk érte, ezt már senki nem fogja elvenni tőlünk. Ha szerinted nagyobb eredmény az, hogy a második vonalban meg elsők voltunk, az lehet a te véleményed, de ne várd már el, hogy elismerjem. Még az itthoni fociban sem úgy van, hogy az NB2-es bajnok jobb, mint az NB1-es harmadik, vagy ötödik, vagy akár tizedik helyezett.
Nyertünk-e valamit? Igen, egy EB-bronzot. Nem tudom, hányszor kell még leírni, hogy felfogd.
Miért akarnék én 22-0-ás szezont bajnokságban? Itt a példa pont az idei U21 szereplésünk, hogy nem az az eredményes, ha agyatlanul minden meccset nyerni akarunk. Te hőbörögtél, hogy miért volt laza a franciák elleni meccs. Nézd meg mit értek el a franciák. 0-5. Ezt szeretted volna nekünk? Ha meg esetleg kikapunk normállal is, akkor alacsonyabb ts-sel kerültünk volna ugyanebbe a csoportba. Megvertük volna szerinted a letteket alacsonyabb ts-sel? Tudom, hogy most sem fogod ezt megérteni (vagy nem éred fel ésszel, vagy direkt nem akarod megérteni, mert nem akarod elismerni, hogy már megint nem volt igazad), úgyhogy nem is ragozom tovább.
Hányszor motsoltak le minket idén? Volt rá példa. Például pont az általad kritizált meccsen, rögtön az első tétmeccsünkön. Továbbá át is lettünk verve és még így is meglett ez az eredmény. Amúgy ha ez nem akkora kunszt, te miért nem csináltad meg ugyanezt az EB-szezonodban? És mellesleg most miért jössz a körülményekkel? Nem csak a győzelem, vagy a vereség számít? Akkor tessék szépen elismerni, hogy Domi jobb volt idén, mint te a kapitányságod idején. Pont. Bronzérem a 9-10. hellyel szemben.
Jah, idén valóban nem volt komoly ellenfél. Épp csak Franciaország, Lettország, Olaszország, Lengyelország, Szerbia jött szembe.
Mi nem érjük fel ésszel? Lol. Nem tűnik fel, hogy már az sem áll veled szóba, aki eddig szinte egyedüliként igen? Nem tűnik fel, hogy húszan mondanak neked ellen, de senki nem ért veled egyet? Éppenséggel fel lehet fogni úgy a dolgot, hogy az egész világ hülye, csak te vagy okos, de azért általában nem ez szokott lenni a helyzet ilyenkor.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.407 in reply to 254065.403
Date: 3/26/2014 2:41:39 PM
Overall Posts Rated:
350350
Az az IGAZSÁG, hogy let..om a világranglistát. Semmit nem számít! Mint ahogy a valós életben verték a mellük, h 2. kalapba voltunk a foci EB-sorsoláson aztán megnézhetjük magunk majd. Jó, ha 4. lesz a válogatott ezt az általad baromi fontos ténynek tartott dolgot is beleszámítva, hogy a ranglista így meg úgy... Nem ér semmit!!!

mondok egy világos példát, talán felfogod a buksiddal

Képzelj el egy:
Magyarország, Lettország, Észtország, Szlovákia, Portugália és mondjuk Svédország EB csoiportot, ahol mindegyik ellenfelünk lemotsol minket. (Ahogy megtették a vigaszági kiesésben is - a svédeket veheted Kanada helyett)
Igen én ezt a sorozatos motszot nem fullos ts-sel is meg tudtam oldani.
Nem kaptunk ki egyszer sem!
Ha mind motszolnának az elképzelt csoportban szted nem lenne emberes 5-0-át csinálni?
Tehát hibátlannak maradni.
Domi pl ezt se tudta elérni, mert a nyomorék grúzok megvertek minket. És az nem is volt ennyire húzós csoport, mint amit vázoltam...

Tóték ott voltak elől, de nem az 55. helyen ahogy most beállítod. Nem érdekel helyezés de hát ezt cimi is mondta.már. Nem a világranglist hely számít, hanem az erősség.
Ott volt pl Peru egy nagyon masszív csapattal, azóta sztem nem volt olyan bikaerős u21-ük,mint az amit megvertem akkor.

Pff, és mi van, ha megver előttünk állót azzal megnyertük a vébét??
Még ki se jutottunk vébére nemhogy megnyertük.. Nem történt semmi extra!
Semmit se nyertünk még. Egy ócska ezüstös vasköcsögöt a tavalyiért, már ha adtak volna a vigaszágiért trófeát. Sztem járnhatna, mert nem kis teljesítmény javarészben 100%-os szezont hozni bármelyik győztesnek döntősnek.

Nem a trófeák számítanak, mert ez inkorrekt vendaballal szemben is, hiszen ő is nyert vigaszágit mégse kapott érte semmi vasköcsögöt... Pedig tudjuk, hogy a legeredményesebb a trófeákat tekintve 2 kupával (Eb+vigaszági) én egyet képzeletben odarakok a saját vigaszági miatt és máris van 3 trófeánk. :P

Ismétlem: a ranglistát felejtsd el, nem az játszik, hanem xy csapat, ami lehet 50.-ként is baromi erős! Azt hittem ezzel tisztában vagy, de csalódnom kellett...

Matsnak meg üzenem ennyire béna bv ellen nem csoda, h tudott nyerni h közellel is a győztes Pirulós. Ez nem volt nagy szám tőle, sőt kis híja volt, h nem s..rt be a taktikája így is...
Azért mondom, h kételyeim vannak a h közellel, mert pl erősebb bv-és csapat ellen sanszosan kikapott volna Pirulós és pirulhatott volnya a feje a s.r h . közel taktikával...
Mák faktor volt és nem alázós győzelem. Ha minden meccsét h. közellel nyerte (kétlem, nem néztem át), akkor elismerem, h jó csapatot épített hozzá.
kínainak meg nincs olyan csapata 2 pontosból,mint pl a Mlotynak.
Kínainak meg ma s.kupact ért 2 pontosa hiszen kikapott. De az az igazság inkább pechje volt szimplán a nyertesnek meg mákja.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 3/26/2014 2:57:21 PM

This Post:
00
254065.408 in reply to 254065.407
Date: 3/26/2014 3:18:23 PM
Overall Posts Rated:
310310
Megint kevered a dolgokat. Ha az idei szezont nézed, a saját EB-szezonodat rakd mellé. Ha magadnál a vigaszági szezonodat nézed, akkor Dominál is a tavalyit rakd mellé. Egy veresége volt tavaly, a döntőben a világ egyik legjobb csapata ellen. Grúzokkal nem is játszottunk a vigaszági szezonban. Ha meg több szezont nézel, akkor ne gyere a 100%-os mérlegeddel, mert olyan csapatoktól kaptál ki, akiket simán verni kellett/lehetett volna. Ráadásul Domi még mindig jobban áll győzelem/vereség mutatóban, mint te.
Amúgy meg te azokat a szlovákokat verted a vigaszági döntőben, akik előző évben az EB-n tovább sem jutottak az első körből, konkrétan negyedikek lettek a csoportban, még Belgium is megelőzte őket. Ha az összes csoportot nézzük, valahol a 20. hely környékén voltak a 48 csapatból. Ezek voltak a bivalyerős szlovákok, akiknek a legyőzésére olyan büszke vagy. Komolyan a tavalyi lengyel csapathoz akarod őket hasonlítani?
"én egyet képzeletben odarakok a saját vigaszági miatt" - jah, hát képzeletben sok mindent lehet csinálni. Én meg képzeletben odarakok egy vigaszági ezüstöt Domi mellé, mert akkor nyilván azért is jár kupa. Tehát neked egy képzeletbeli kupád van, Dominak szintén egy képzeletbeli, meg egy igazi.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.409 in reply to 254065.407
Date: 3/26/2014 3:35:14 PM
Overall Posts Rated:
411411
Te minden észérvet leszarsz. Csak az az igazság amit te állítasz. Nem az én buksikámmal van gond, hanem a tiéddel. Nem is kicsi! A többit már végig se olvastam. Ennyi elég volt most megint egy hétig. Köszönöm.

This Post:
00
254065.410 in reply to 254065.407
Date: 3/26/2014 4:19:36 PM
Overall Posts Rated:
113113
Nagyon sokat változott azóta a BB, nem lehet összehasonlítani a kettőt, de túlzás lenne azt állítani, hogy te nyerted meg azt a vigaszágit, mert gondolom nem te edzetted ki az összes u21 játékost. Mint ahogy az sem rajtad múlott volna, ha nem nyerjük meg, mert azzal lehet gazdálkodni ami van. Azt mindenki látja, hogy ma már sokkal több erős válogatott van, mint annak idején, mikor 30-40k-s játékosok milliókért mentek el, aminek az oka nyilván az volt, hogy töredéke edzett rendesen a mostanihoz képest. Tehát sokkal kisebbek a válogatottak közötti különbségek. A lényeg az, hogy amit lehet azt Domi kihozza a csapatból, és nem hiszem, hogy bármelyikőnk jobban tudná csinálni.

This Post:
11
254065.411 in reply to 254065.410
Date: 3/26/2014 5:57:19 PM
Overall Posts Rated:
350350
@Charlie:

Nem keverek semmit! Egymás mellé raktam az én 100-as idényemet domiéval, aki nem volt 100%-os. Egy tészta. Az Eb kit érdekel? Egy-egy szezont vetettem össze. Abban akárhogy is nézem jobb vagyok. Te mit látsz? Én egy általam 100% megnyert évet látok (17. idény) illetve egy nem teljesen makulátlant domitól (25. idény)
És mondtam 150 milliószor nem érdekelnek részletek. Nem érdekel kit vertem és kitől kaptunk ki pl tavaly. Eredményben jobb vagyok. Ez tény.
És nem érdekelnek a statok sem persze, hogy több meccsből könyebb jobb mérleget kihozni, pláne ha az részben tele volt a világ legalja csapataival Bahamák és hasonlók.
Nekem nem jutottak ilyenek akkor. Mind olyan ellenfél volt a vigaszágin, amit mindenki egyesével elkerült volna ha tehetné. Ld angolokat 175k-s centerrel, Uruguayt, Szingapúrt, Perut....
És ugyanúgy idegenben (Szlovákia) kellett megverni a szlovákot, mint Domi esetén a lengyelt.
Ráadásul a szlovákok olyan sorsolást kaptak, ami jobb ts-t eredményezett nekik. Olyasmi sorsolásuk volt,mint tavaly a mienk . Csupa világ legalja csapat.
"Csak" ezt kézt nehézséget kellett leküzdenem: idegen pálya és jobb ts a szlováknál...
Sikerült.
Ha ez nektek nudli, akkor nem értetek az egészhez.
Ok, vigaszági ezüstköcsögöt nem kéne adni, de győztesnek igenis járjon valami.
Mégiscsak 100% idényt csinál egy félig meddig EB szintű mezőnyben (ld Észtország, Lettország, Szlovákia, Portugália.. vagy tavalyról Litvánia)

Te minden észérvet leszarsz.

----------
@Dzsevasz:

Amit mondtál az nem észérv! Az egy nagy baromság. Szted a világranglista "játszik" és nem a csapat? Ad abszurdum simán lehet, hogy a 35. erősebb a 26.-nál vagy az is, hogy a 42. jobb ,mint a 30. (csak hasból mondtam számokat, de simán lehet ilyen szitu bárhol az életben. Pl Fifa ranglista sem ér semmit, így az itteni sem). Baromság rá hivatkozni bármilyen formában: így azzal hivalkodni, hogy megvertünk x db előttünk állót.
Mi van, ha azok tényleg gyengébbek, csak a ranglista csalóka?
Ld a magyar focicsapat helyét, ideális példa ehhez, azt gondolom.

@Skay:

Azt nem vitatom,hogy változott, de mindig voltak erős játékosok, így akkor is.
Monstert edzeni még a kicsik is tudtak. Ergo volt náluk is meghatározó játékos, más kérdés mit értek összfix 2-3 jobb emberrel.
Tutira kijelenthetem, akkor mi élvonalba tartoztunk a nevelés terén, számos játékosunk volt sok éven át a világelitben. Ld a fizetéses toplistákat posztonként.
Magyarán jól dolgoztunk.
Nem én edztem fel, de volt benne részem, hogy olyanok lettek, hogy le tudtunk velük söpörni mindenkit. Elég csak azt mondanom, hogy heti szinten 6-7 órányi levelezés illetve meccsre készüllés/elemzés folyt a meccsek előtt.
Más volt piac, más volt gazdaság. Ez tény, de aki akartak, azok tudtak nevelni. Még úgy is, hogy ráment a gatyájuk.
Jelenleg hányan nevelnek? Ez baj... jó ha van évfolyamonként kb tucatnyi nevelő.
Emlékszem olyan évre, amikor csak 21 éves centert edztek vagy 9-10-en + többi évjárat is minimum ennyi volt.
Azt nem vitatom, hogy ne tenne meg mindent. De voltak hibák menetközben, ezt vittattam.
A hibákból általában tanulni illik....

This Post:
11
254065.412 in reply to 254065.411
Date: 3/27/2014 1:17:58 AM
Overall Posts Rated:
411411
Az egy nagy baromság.

Vedd már észre, hogy te csak ilyeneket írogatsz. Próbálok neked görbe tükröt tartani, de csak nem esik le a kis buksidnak a lényeg. Ilyen és ehhez hasonló ökörségeket baromságokat írogatsz a fórumra nap mint nap hétről hétre szezonok óta. Most már leeshetne neked a tantusz végre, mennyi ostobaságot hordasz itt össze.

Az egyik pillanatba a csapatodat hasonlítod össze a másik csapattal, a te eredményedet a másik eredményével, a másik pillanatban leírod nekem, hogy ez butaság. Ezek szerint buta vagy?

Nem válaszoltál a kérdéseimre, tisztán látszik, hogy megint lódítasz ferdítesz, ez se zavar téged. Valótlan dolgokat állítasz aztán továbblépsz a témáról. Értem én, hogy a legjobb védekezés a támadás lenne, de ez már szánalmas vergődés a részedről.

Úgy csinálsz, mintha te nem hibáztál volna a 2 év alatt. Úgy csinálsz, mintha minden a te érdemed lett volna minden. Nagyon hamar elfeledkeztél mindenki másról. Undorító dolog ez! Tudtommal nem egyedül taktikáztál, nem egyedül scoutoltál, nem egyedül neveltél. Hja és egy Ferrarival könnyen nyersz meg egy utcai versenyt. Domi negyed olyan erős csapattal éri el az eredményeket, mint ami a te segged alatt volt! Ha már ezt is felhoztad máshol. Ő egy mazdával tolja, te egy ferrariba ülhettél. Az lett volna a ciki, ha azzal nem nyersz.

Nem tudom a skizofrénia mennyire gyógyítható, de szerintem vannak megfelelő gyógyszerek rá.

This Post:
00
254065.413 in reply to 254065.411
Date: 3/27/2014 1:20:37 AM
Overall Posts Rated:
411411
Tutira kijelenthetem, akkor mi élvonalba tartoztunk a nevelés terén, számos játékosunk volt sok éven át a világelitben. Ld a fizetéses toplistákat posztonként.
Magyarán jól dolgoztunk.
Nem én edztem fel, de volt benne részem, hogy olyanok lettek, hogy le tudtunk velük söpörni mindenkit. Elég csak azt mondanom, hogy heti szinten 6-7 órányi levelezés illetve meccsre készüllés/elemzés folyt a meccsek előtt.
Más volt piac, más volt gazdaság. Ez tény, de aki akartak, azok tudtak nevelni. Még úgy is, hogy ráment a gatyájuk.

Akkor az, hogy neked az EB-n egy trabantod (te írtad nem én) volt részben neked is köszönhető? Volt abba is részed igaz? Beszéljünk csak erről bővebben!

This Post:
11
254065.414 in reply to 254065.411
Date: 3/27/2014 2:57:51 AM
Carpathian Bears
II.2
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs

Jelenleg hányan nevelnek? Ez baj...

Nem kellett volna alapos közösségromboló munkásságoddal majdnem mindenkit elüldözni a válogatott környékéről, és máris nem lenne akkora az a "baj"... mondjuk lehet ez kellett ahhoz, hogy oda kerülhessen egy Domi kaliberű menedzser, aki magasabb szinten űzi ezt az ipart, mint te valaha is űzted / fogod űzni, és te meg eltakarodj a válogatott közeléből.

Advertisement