@Superstar, moj cilj su bile 4 pobjede, ali nas je poraz od Svajcarske kostao, sada su cilj 3 pobjede kao sto si vec rekao.
Ne osporavam ja Dacin rad, naprotiv, svaka cast za ovo sto je uradio do sada, i sada sto pomaze u treningu Milacica, dobio sam sad skilove od vlasnika i igrac je odlican, ono sto se sad najvise cjeni i u buducnosti ce biti zlata vrjedan, od sledece sezone nadam se, ako nastavi ovako sigurno.
Ja vec drugu sezon pratim igrace, dosao sam zbog rtoga najvise, da mlade nade dobiju vise paznje, imam sve spiskove odradjene u Excelu kao sto se radi u vecini zemalja i upisuju skilovi (bio sam kratko skaut BiH) i ako ne uspijem sledeci mandat ostati selektor, nastavit cu raditi kao skaut, naravno ako taj selektor bude zelio saradnju (mada ne odustajem od selektorskog mjesta jer mislim da mogu mnogo dati zajednici, kada to ne budem mogao sigurno cu se sam povuci iz izbora).
Samoono sto mene vrjedja je to sto sam nakon sat vremena imao vec negativan glas, znaci ni poceo, mojim radom nije zadovoljan neko, po kojim kriterijumima?Mislim da je taj glas od Dace, ako nije nek me ispravi, no nebitno.
@Daco, na beku back-up za Bobana je Grujic koji ima vecu odbranu za 2, i veci pass za 4, unutra jeste slabiji, ali ipak po meni je trenutno korisniji od Milacica, sto ne mora znaciti za buducnost, otom potom.
Tada sam pozvao jos Baletica i Novakovica kao ostale najbolje na SG, i to je to.
Update forme i upovi: Vazne upove su dobili Ðoko Ognjanovic (PG), Božovic (C-KC), i jos koji up na ST kod nekih.
Formu je popravio Strugar a pokvario njegov zamjenik u proslom kolu Banovic, tako da Slobo igra ovaj mec, sto je i bolje u odnosu na proslo kolo.
Cedomir nista novo, ostalima sam prezadovoljan posebno vanjskom linijom koja ce nam biti glavna u borbama za pobjede u sledecim mecevima ali ni centri nisu nista losiji, prvi centar Vidak ima formu 8, kao i njegov zamjenik Strugar, a na poziciji KC Koscu je forma 7, Vulovicu fantasticnih 9 kao i Božovic.
Dva najbolja krila imaju formu 9, na SG dva najbolja imaju formu 9 i 8 i na PG Ognjanovic ima 8 i veoma vazan up je dobio kao sto sam napisao. :)
I igrac koji je slucajno pozvan Ðurica Peric je dobio up na JS, mozda vlasnik od njega napravi bar nekakvog igraca za U21 tim, mada sumnjam sa pot 4, ali kada je vec tu mozda bude stimulans za vlasnika.
Hvala na citanju! :)