BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Treniruotės

Treniruotės (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
199050.405 in reply to 199050.404
Date: 4/13/2012 3:33:09 AM
Overall Posts Rated:
561561
Tai tikiu. Jei yra skilas, vadinasi jis turi reiksmes ir dar zinom kad buvo net varikliukas keistas kad ta reiksme padidint, bet vistiek visi neziuri i bloka, o tik ziuri i 3 skilus perkant zaideja. Nieko jau nepadarysi. As turiu su blokais bent jau 1 centras ir tikrai nesiskundziu, ginasi uz du. o kitu dvieju stiprus ir gerbiamas blokai, bent jau tokie yra. Kiek as dejau tas zonas, man jos veikia, nes turiu SF ir visi turi blokus minimum gerbiamus. Norint geresnio veikimo, reikia ju aisku didesniu, bet yra kaip yra. Seneliu jau netreninsi :)

This Post:
00
199050.406 in reply to 199050.405
Date: 4/13/2012 3:52:24 AM
Overall Posts Rated:
3737
Cia BB-Marin atsakymas is globalo temos ask BB,del artimu dominavimo. Beja ta tema yra 'prikibinta' BB Global forume, jei kas neuzmate.

Coco: Charles used to say that one of the design principles of the game was that there shouldn't be a dominant strategy. (1) If the BB's think that LI is now a dominant strategy, what is being done to steer the game away from it? (2) If they think it's not, what standard must be met to prove the claim that some strategy is dominant? (208622.31)

Great question and a tricky one. It's true, most of the people play LI now. Does that make it dominant? Maybe so, I can't say for certain, but looking at B3, it sure seems like it. There's another side of that coin that needs to be addressed. People need to modify their team tactics in a way that would make them better at defending LI, and currently, some of the misconceptions like the value of shot blocking and others prevent them from doing so. A little bit of creativity and research into the way real defense works is needed too. Also, not having players with good shot range also prevents teams from winning games with perimeter based tactics. All these contributed to the situation we are in now. The fact that inside players are cheaper than outside players certainly doesn't help the issue. Currently, no changes in the GE are planned and it's still unclear if we're going to do anything about it.

This Post:
00
199050.407 in reply to 199050.406
Date: 4/13/2012 4:37:35 AM
Overall Posts Rated:
561561
Visiskai pritariu. Zmones turi keisti mastyma ir treniravima zaideju, kas ir keiciasi is leto, o ne kaltint dominuojancia taktika ale. Idomiausia tai, kad esant tokiam paciam varikliukui pries 5-6 sezonus, buvo verkiama kad dominuojanti taktika yra Begti mesti o artimi neveikia. Visi del to verke kas aukstus turejo ir t.t. Uzteko normalaus paaiskinimo kad zmones, jums reikia pasu visai ekipai, zmones jums reikia tureti ir sf rimta. Per laika pasikeite visu suvokimas ir treniravimas, atsirado gynejai su pasais ir tapo artimi dominuojantys, nors visai neseniai dauguma skundesi kad jie not work...Tas cekas didziausia perversma ir padare laimejes B3. Uzteko jam pasu ir verzimosi ir artimu pas visus net gynejus. Tai visi issizioje lyg karosai istraukti is vandens ziurejo, kaip cia gali buti, kad neveikianti taktika yra super veikianti ir tik mes patys esam durniai...Ir puole visi ant jos treninti. Daug jau zaideju ant jos ir pritrenino ir dabar dominuoja artimi. Like tik begti mesti dar bando uzmetyti be pasu budami su dideliis nuotoliais. Bet velgi atsirastu protingesnis zmogus, kuris sugebetu koki B3 laimeti susirinkes ekipa kuriai nors kitai taktikai ir vel visi rektu, artimi neveikia, ta kita taktika yra nr 1 :)) Cia bandos jausmas tiesiog :) Ir nemastanciu lekimas paskui. kiekviena taktika veikia, tik reikia zinoti ko kuriai labiausia reikia ir visur zaidejus tureti reikia butent tai taktikai. Nes kitu atveju cia tas pats kas losti letas zaidimas ar zaisti kantriai o viena is zaideju tureti su katastrofiskais pasais ir sakyti kodel man neveikia ta taktika, juk pg turiu su sencacingais ? Pasai ir pagavimui netik pasavimui naudojami. Vadinasi duodant pasa tam zaidejui ties juo ir strigs dauguma ataku, arba paso nepagaus ir suklys, arba pats pagaves bet budamas blogoje padetyje mes metima betkoki, nes neturedamas pasu ir nesipasuoja arba pasuodamas suklys. Esme yra mastyti visada ka daryti ir kaip daryti ir zaidejai turi tikti ekipai, o ne buti supirkti belenkokie.
As tik 1 bloguma matau, kad visi ginasi 1-1, bijo zonu, todel pvz puolu visa seza su klubu artimais ar letomis atakomis ir nesuku galvos, nes kitaip pultu tik idiotas, jei ekipa esu ant to susirinkes. Visi ginasi tik 1-1, niekas nebande 2-3 uzspaust manes :)) Tai negi pulsi tada tolimais ? :)) Aisku as nedaug ta tema si seza galiu kalbet, nes puse sezo pasidaviau ir tik 2 paskutinese jau kovoju rimtai susirinkes sudeti, bet kas tiesa tas nemelas, kad ir Taures varzybose koviausi visa seza, nieks nepabande niekaip sustabdyti net tos artimu taktikos, tai kaip ji nedominuos kad visi 7 mano zaidejai surinkti tai taktikai, kai kitu ekipu dazniausia buna vienas tai, kitas kitai taktikai tai ir neturi tokio pacio stiprumo, nes zaidejus perkasi tik pagal kainas.

This Post:
00
199050.408 in reply to 199050.407
Date: 4/13/2012 5:20:59 PM
Overall Posts Rated:
3131
ha, as ir visa sez losiu per artimus :D ir turbut nei vienas nedejo 2-3 :/ bet ir as niekam nedejau :D bet kai sf beviltiskas tai 1v1 gynyba kuo puikiausiai veikia :)

This Post:
00
199050.409 in reply to 199050.408
Date: 4/14/2012 1:07:38 AM
Overall Posts Rated:
2121
as taip pat per artimus daugiausiai zaidziau :) Ir gyniausi beveik visada 2-3 zona, ir manau kad man tai padejo :)
Tik vat blogai kad as irgi neturiu sf... tenka toje pozicijoje zaist su pf arba kiek reciau su sg :// Kitam sezonui reikes apsirupinti bent vienu geru sf. Gal zinot kiek kainuoja mazdaug geras sf 4 lygai? :)

This Post:
00
199050.410 in reply to 199050.409
Date: 4/14/2012 2:42:43 AM
Overall Posts Rated:
219219
As niekad nededu zonu, nes mano komanda ar taip ar taip stipresne tiek isorinej tiek vidinej gynyboj nei visu priesininku. O kiek teko lost per 2-3 zona tai galiu pasakyti kad ji neveikia, nes maziukai mano su absurdiskai zemais metimais ir nuotoliais, bet geru verzimusi uzreiduoja i baudos aikstele ir primeta kokiu 50 tasku 50% taiklumu:D SIaip manau zona veiktu jei dideli ir sf priesininku turetu gerus blokus, nes butent per juos ir meto po reidu.

Kolkas, kiek teko matyti pries artimus geriausiai veikia vidaus box and out, bet jei centrai turi gerus pasus, 1 atitvers o kitas susnios tiesiog 25-30 taskiu 75%+ taiklumu. Viskas priklauso nuo centru pasu. Jei pasu neturi tai tikrai gerai tada deti box and outa ypac jei tik 1 gera zaideja po kaisiu turi. Bet bentjau mano turedami bent po 7 pasus dideli lengvai apeina sita. Nu kaip apeina, vienas imete kokius 2 metimus is 5 kai kitas atidirba uz abudu:D Tai tik statistika pablogina.

Last edited by Gajus Julijus Cezaris at 4/14/2012 2:47:23 AM

This Post:
00
199050.411 in reply to 199050.410
Date: 4/14/2012 4:14:49 AM
Overall Posts Rated:
2121
SIaip manau zona veiktu jei dideli ir sf priesininku turetu gerus blokus, nes butent per juos ir meto po reidu.

Nelabai supratau :D per blokus meto? gali paaiskint kitaip kaipnors :D

This Post:
00
199050.412 in reply to 199050.410
Date: 4/14/2012 4:51:17 AM
Overall Posts Rated:
3434
" SIaip manau zona veiktu jei dideli ir sf priesininku turetu gerus blokus, nes butent per juos ir meto po reidu. "
"O kiek teko lost per 2-3 zona tai galiu pasakyti kad ji neveikia, nes maziukai mano su absurdiskai zemais metimais ir nuotoliais, bet geru verzimusi uzreiduoja i baudos aikstele ir primeta kokiu 50 tasku 50% taiklumu:D"

Ka tu vartoji ?

This Post:
11
199050.413 in reply to 199050.412
Date: 4/14/2012 6:26:39 AM
Pensionatas ''Atgrubnagiai''
II.1
Overall Posts Rated:
324324
Second Team:
Pensionatas Atgrubnagiai II
Kokiu jus cia slieku ieskot subinej?Man aisku ka justutukas turejo galvoj.
Meta maziukai per SF be bloku parsiverze.Maziukai neturi artimu metimu ir nuotoliu,bet su verzimusi ir prasiverze primeta sumoj 50tsk 50% taiklumu,nu.

Pats netvirtinu,kad butent taip ir yr,bet parase jis gana suprantamai.Tik va ko jus cia pisinejaties tai nesuprantu ;)

This Post:
00
199050.414 in reply to 199050.413
Date: 4/14/2012 6:31:43 AM
Overall Posts Rated:
219219
Ta ir turejau omeny, kad mano maziukai, prasiverze pro juos ginancius gynejus meta per sf/pf/c, neturincius bloku, ir taip lengvai pelno didziaja dali komandos tasku pavydetinu taiklumu. Bet kitas reikalas butu jei prieso sf/pf/c turetu blokus tada butu sakes. Cia 2-3 zonos pagrindine beda, kad netik kad leidzia daryti reidus i baudos aikstele kiek nori, bet ir leidzia imesti kiek nori.

Va mano prasciausias maziukas atrodo mazdaug taip:D 7 metimas 5 nuotolis 8 artimi metimai verzimasis 11 driblingas 11 + pasai ir isorine nesveiki:D o sezone meto 39.9% taiklumu

Last edited by Gajus Julijus Cezaris at 4/14/2012 6:33:51 AM

This Post:
11
199050.415 in reply to 199050.414
Date: 4/14/2012 6:40:44 AM
Overall Posts Rated:
561561
Pritariu justukukui ir man viskas buvo lb aisku parasyta ir suprantama. Gal nevisai viskas taip vyksta, bet panasiai ;)

Advertisement