I sa ovom tekmom smo zavrsili ucesce u utesnom turniru. Iskreno sam se nadao pobedi jer je takticki utakmica bila spremljena odlicno.
Iskreno sam razocaran ranim ispadanjem, imali smo malo losiju grupnu fazu, pa smo zavrsili sa 17 pozicijom.
Prvu utakmicu smo igrali protiv bosne tu sam morao da iskoristim ent ( normal) jer su se pokazali kao nezgodan protivnik. I ta utakmica je solidno prosla.
Posto sam ent iskoristio , imao sam u planu da idem do kraja, i zbog toga sam odabrao da odigram opusteno protiv mexica, misleci da ce dobra taktika biti dovoljna. Tekmu smo krenuli odlicno na poluvremenu smo imali +11,ali kao vec sto puta vidjeno trecu cetvrtinu gubimo, i to da nas deru da ne mozemo sut da odbranimo niti damo.
u 4-oj gubimo vecinu vremena , da bi imali na 20 sekundi +3 , i onda pravimo faul na sutu za 3 oni izjednacuju, i mi masimo sut za pobedu.
OT propast.
Sad Zasto smo izgubili ovu tekmu, moze se reci da sam odigrao normal lako bi prosli, i jeste , ali sa normalnim entom bi iskoristili entuzijazam i izgubili bi u sledecem kolu sa velikom razlikom.Hteo sam da nas odvedem makar do finala,i zbog toga sam odlucio da se mora igrati sa opustenim uz gpd i taktiku. i Vrlo malo nam je falilo.
Moram reci da mi je bolno ja volim rezultate da imamo, ali sa nasim trenutnim staminama to je skoro nemoguce, juce smo imali 5 igraca u postavi sa maliim staminama to za Nt je nedopustivo, ali takva nam je situacija.
Potencijal tima je odlican. Samo je problem stamina koje ce se tek dobiti za 2 3 sezone. sto znaci da ce nas ovaj problem proganjati jos par sezona.
Kako bi ameri rekli nas blessing and a curse je to sto imamo jedan od najmladjih timova.
Hvala svima koji su pomagali radu reprezentacije.
I sa tim se odjavljujem.
Last edited by kaktusi at 6/17/2025 11:03:01 AM