Przyznam, że trochę zdziwił mnie Twój post:) Czegoś zupełnie innego się spodziewałem. Tylko laik może nie zauważyć, kto jest lepszy u góry...co nie zmienia faktu, że przyznaję Ci rację, że PS jest ważniejsze u C niż OD...chociaż nie każdy tak uważa. Zapominasz tylko o tym, że centrzy, często grają też na PF, a tam OD jak sam zauważyłeś się przydaje. Za laika, ani siebie ani tym bardziej Ciebie nie uważam więc się zastanawiam czemu służy Twój post? Czy chodzi Ci o to, żeby się poprzekomarzać? Może nie jesteś po prostu na bieżąco ze skillami...Specjalnie poprosiłem Mr.Presidenta o podanie mi aktualnych skilli:) a więc wygląda to tak:
Poskrobko:
Rzut z wyskoku: tragiczny Zasięg rzutu: niezdarny
Obr. na dystansie: okropny Kozłowanie: niezdarny
Wejście pod kosz: niezdarny Podania: przeciętny
JW:
Rzut z wyskoku: silny Zasięg rzutu: okropny
Obr. na dystansie: przeciętny Kozłowanie: przeciętny
Wejście pod kosz: przeciętny Podania: okropny
Pytanie: Dlaczego porównałeś akurat PS z OD, a nie np. JS, czy DV? Złośliwość?? Może to ja się czepiam:) Nie wykluczam:D A może po prostu jesteś tym decyzyjnym, o którym mówi Szefcio:
Decyzyjni zaś lubią wybrać jedną ścieżkę, zamknąć się po stronie zalet i najlepiej ukryć wady
Jeśli tak to moim zdaniem nie tędy droga. Faktem jest, że boków Nasi podkoszowi nie mają, a jeśli w czyimś rozumieniu mają to poziom 6 w PS i tak nie powala.
więc cały czas trafiasz kulą w płot
?? Brzmi to trochę jak nieelegancka propaganda polityczna przed samymi wyborami, mająca na celu ośmieszenie przeciwnika:) Człowieku jedziemy na tym samym wózku, jesteśmy w tej samej partii:), a Naszym programem jest dobro Naszej reprezentacji. Ja tutaj nie chcę bawić się w jakieś podchody, czy strzały do celu, ja po prostu próbuje coś zmienić na lepsze i oczekuję merytorycznej dyskusji, a nie czepiania się szczegółów.
Tak z ciekawości jakie boki powinny być dwucyfrowe u C?
Tutaj było dość merytorycznie więc odpowiadam: Ja bym widział np, dwucyfrowe podania u defensywnego C.
Czemu Hiszpanie z nami wygrali? A czemu ja ich pokonałem grając normal-tie? Po prostu kadra się cofa i tyle
Myślę, że to opinia dość mocna i w moim przekonaniu krzywdząca. Mógłbyś ją sprecyzować, a dokładnie napisać w czym się cofnęliśmy?
No i jeszcze jedno...Od pewno czasu w Twoich wypowiedziach zauważyłem jakieś Wy, My itd. Kto to jest Wy, a kto to jest My bo ja się już pogubiłem?:) Czy ja jestem My, czy Wy?:) Czy nie warto by było żeby wszyscy byli My?
Last edited by kozlik4 at 8/27/2009 9:54:39 PM