Kõik sõltub pmt meie omavahelisest mängust.. Sul mängud minu, Kingsi ja Paega.. Mul sama ainult teises järjekorras.. Ma sinust hetkel ühe võiduga ees, Kingsiga mul viimane mäng mida ma üldse üritama ei lähegi, samuti ei proovi ma ka Paed ja sealt võib isegi midagi üllatavat tulla.. Sina aga kui vana konkurent oled mul üks väga kõva pähkel.. Kui ma sulle kaotan, võidan Paed ja kaotan Kingsile, siis kaotan oma võimaluse liigavõit saavutada ja loobun PO koduväljakust.. Kui ma sind võidan on suht suva, mis viimased mängud teevad, muidugi siis tuleb mängu Kakerdiste korvide suhe.. Hetkel entu väga korralik (nagu ka sul) ja ma ei oska mitte kuidagi sulle kallale tulla.. Meie esimese kohtumise võtsin Kannatlikult ja VÄ peale tekitasin korraliku mismatchi, sealt tuli ka arvatavasti see võit.. Samas mängisin kodus ja normaliga.. Teebki murelikuks, et seekord mäng sinu kodus ja entud usun, et praktiliselt võrdsed.. Sul peaks isegi tiba etem olema, sest ma siin ikka olen kartusega kaotada (sina, kings, kakerdised nt) normaliga mänginud.. Ühesõnaga mul on mõtted hetkel otsas, kuidas sind üllatada ja võit ära võtta aga seda ma luban, et lahing tuleb :)