OK, ukecal si ma este na posledny prispevok.. nevedel som, ze mam docinenie s takym inteligentom, tak to radsej vysvetlim: vitaz tuto sezonu, finalista minulu (to uz by mohol pochopit kazdy, aj ked predpokladam, ze sa este stale nieco z toho da vytiahnut z kontextu)
scouta pre Pakistan som nerobil a k Ba Nets som len povedal, ze tych, co mal v tej dobe na TL, zrovna nejaki extra multiskillovi neboli.. ja som nehovoril o dalsich 3, ktorych spominas.. mimochodom, su trendy nepodporovat multiskill na SG/PG, ked nehras inside taktiky, takze znova by som tieto veci negeneralizoval (a to tvrdia top 20 manazeri BB, nie ja)
* o poliakoch nerozpravaj, nic o nich nevies.. vymenil som si s ich repretrenerom par post o multiskille a ma trochu iny nazor ako na SVK - dava vacsi doraz na HN & DR ako u nas
* co sa tyka mojich hracov, vsetci traja mali IS a ID min. 7, takze na tom neboli az tak zle.. kazdopadne, keby som ich nepredal, tak by som v treningu prechadzal na Inside, pretoze som to chcel spojit s treningom C.. a co sa tyka toho Litovcana, samozrejme, ze ho viedli v databaze a konzultovali so mnou trening posledne 4 sezony (bohuzial nemal az take vstupne skilly, ked som ho ja kupoval a uz to nedobehol), kazdopadne mal len 24 rokov, takze este stale sa do repre moze dostat
* pozrel som si konecne uz aj ten tvoj tim, vidim ze u teba sa to seniorskymi reprezentantami fakt hemzi
********* a uz ma prosim ta neobtazuj ani na fore a ani BB postou, OK? **************