BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým - 1

Národní tým - 1 (thread closed)

Set priority
Show messages by
Message deleted
From: Wixix
This Post:
00
4862.408 in reply to 4862.407
Date: 4/28/2008 11:17:07 AM
Overall Posts Rated:
3636
Zdravím,

dnes nastoupíme proti výběru z Nizozemí. Je to mladý, perspektivní a velmi ambiciózní tým vedený zkušenou dvojicí manažerů. Jejich ratingy útoků bývají velmi vyvážené, jejich obrany také. Na jejich útoky se budeme snažit odpovědět vyrovnanými obranami s tím, že vše vrhneme do jednoho útoku. Naše nasazení do hry bude maximální s tím, že účas ve finále je větší prioritou než vítězství v něm. Předokládám že soupeř předvede stejné nasazení do hry, ví že my do toho půjdeme naplno. Měl by zahrát opět rychlejší typ útoku a to buď odevšud nebo zvenku (předpokládám první variantu).

Na zápas se naši hráči netradičně připravovali nikoli na palubovce ale v tichém koutku za stadionem kde pálili jednoho špeka za druhým. Až ušitrhající smích Guillelmese, který tím upoutal pozornost projíždějící hlídky policie naše kluky znervóznil a tak se vrátili zpět do haly. Příprava pak probíhala v uvolněném tempu, Musil byl až tak uvolněný, že zůstal spát zavěšený za obroučku. Probudil ho až nepovedený tříbodový poku Kruty, který Musila srazil na zem, kde dál klidně odpočíval. Po tréninku měla proběhnout tisková konference, ale z důvodu že víc než půlka týmu nebyla schopná ze sebe vydat souvislou větu a druhá část se nedokázala ani přestat smát, musel na všechny otázky odpovědět trenér. Na letiště potom naše mladíky doprovodil nalý houf teenagerek a několik maminek. Paní Berková dokonce klukům přibalila termosku s kafem. Doufáme, že je to do začátku zápasu probudí :)

K sestavě se nemůžu zatím vyjadřovat a musím jít offline, takže tento malý článek bude aktualizovaný až po zápase spolu s hodnocením. Děkuji za pozornost a ať vyhrajeme :)

ČEŠI DO TOHO!!!!

From: Asasasa

This Post:
00
4862.409 in reply to 4862.408
Date: 4/28/2008 3:00:15 PM
Overall Posts Rated:
22
Tak vyhrali ste 100-98 co je skvele, ale vasa nalada musi byt blizka 0.

Ale aj finale je uspech.

From: KifaH

This Post:
00
4862.410 in reply to 4862.409
Date: 4/28/2008 3:02:12 PM
Overall Posts Rated:
3737
Tak, gratulujem k víťazstvu!!!! Finále je skvelé, ale ešte ten poslený krok zvládnite a budúce voľby máš isté:)))

This Post:
00
4862.411 in reply to 4862.408
Date: 4/28/2008 3:08:31 PM
Overall Posts Rated:
506506
Oh Oh Oh, you got very very lucky there All ratings were in our advantage, but we still lost, what a pitty. But great game of course, only 2 points difference, after trailing by 15.
I hope you have some spirit left for the finals, otherwise Hrvatska will win too easy.

Great luck there and cya! (make sure to win it, then we lost vs the winners hehe
:))

This Post:
00
4862.412 in reply to 4862.411
Date: 4/28/2008 4:49:25 PM
Overall Posts Rated:
3636
Tak jsme po velké haluzi postoupili do finále, je to skoro k neuvěření po tom co jsem dostal na začátku sezóny dost zanedbaný národní tým. Každopádně jsme tam a to je nejdůležitější. Díky Nunovi za smsky o stavu utkání :)

K našemu zápasu: Zahráli tu variantu které jsem se obával více a to RnG, trochu jsem doufal v Push the ball, ale v podstatě na obě varianty jsem měl připravenou Man to man obranu. Věděl jsem, že 3-2 nebo dokonce 1-3-1 obrana je velký risk odhalení vnitřní obrany a skoro jisté prohry pokud na to zahraje soupeř Look inside, takže jsem odtušil že na nás holandsko nezahraje ani jednu z těchto obran a proto jsem volil naši docela silnou zbraň RnG. CT byl vlastně nutnost pokud jsme chtěli uspět, takže naše nálada je teď docela v kopru. V další random už skoro nedoufám vzhledem k tomu, že náš soupeř Chorvatsko porazil Rusko s normalem... mimochodem taky moc kvalitní a napínavý zápas. Za sebe musím vyzdvihnout výkony našich obou Shooting Guardů Kruty a Zálešáka, kteří dohromady zajistili takřka polovinu našich bodů. Doskakovací schopnosti potvrdili Žíla s Berkou. Musila potom musím pochválit že obranně úplně vymazal jejich úžes¨ného centra jménem Ruska, ten si za celou hru ani neškrtnul kromě "slabých" 23 doskoků :)

Jak už bylo řečeno, ve finále nás čeká 17. tým v žebříčku zemí BB CHorvatsko (mimochodem tomu žebříčku nejde moc věřit, podle mě patří chorvati ještě výš). V této sezóně prohráli jeden jediný zápas a to hned ten první v tomto turnaji - od Nového Zélandu to bylo velmi šťastné utkání. Od té doby jsou neporazitelní. Jejich hráči vzbuzují respekt, i když se zdá, že od jejich základní pětky je velký kvalitativní skok k jejich rezervám. Uvidíme co na ně s Adamem vymyslíme, ale bude to velmi velmi těžké a naše šance vidím na pár drobných procent. Není třeba ale věšet hlavy, zabojujeme a když to nevyjde - máme přece druhé místo a to je paráda :)

Wixix

Last edited by Wixix at 4/28/2008 4:51:00 PM

From: LaciKE

This Post:
00
4862.413 in reply to 4862.412
Date: 4/28/2008 5:28:28 PM
Overall Posts Rated:
00
Skoda ze nejak ostatni manageri neprejavili zaujem o tento zapas .... pozapasove komentare v diskusii o narodnom tyme : slovak,slovak.holandsky trener,cesky trener..... a teraz ja sa tak isto pripajam ku gratulacii.

This Post:
00
4862.414 in reply to 4862.413
Date: 4/28/2008 5:40:12 PM
Overall Posts Rated:
3636
Však oni přijdou zítra :) ale ono to tak je že vy slováci jste často dříve online a aktivnější na fórech :) díky za gratulaci!

From: ramirez

This Post:
00
4862.415 in reply to 4862.413
Date: 4/28/2008 7:05:26 PM
Overall Posts Rated:
00
Skvela prace Wixi!
Trosku jsem te podcenil.To co jso dokazal je pro CR velky uspech.Mas muj hlas v pristich volbach;-)
A diky ze jsi dal Krutovi sanci si zahrat v narodaku.Mit v kadru reprezentanta je pro mne velka cest.

From: Asasasa

This Post:
00
4862.416 in reply to 4862.412
Date: 4/28/2008 11:47:12 PM
Overall Posts Rated:
22
Tipujem, ze aj teraz zahrate CT, vsak?

I ked proti Chorvatskemu CT (tipujem, ze ho daju, nemaju co stratit) to bude strasne tazke.

From: Adam_v

This Post:
00
4862.417 in reply to 4862.416
Date: 4/29/2008 1:48:45 AM
Overall Posts Rated:
00
Posledních tak pět zápasů bylo dost těžkých... Párkrát jsme museli zariskovat a vsadit všechno na jednu kartu a zatím nám to vždycky vyšlo. Musíme doufat, že Wixova oběť v podobě vypadnutí z Play-off v jeho lizenašemu štěstí pomůže: :P. Jde o zlato, takže CT je jasnej. Teď začíná poslední týden pilného studování soupeře a zvažování všech možných variant. Tak snad to nějak správně natipujem :), půjdeme štěstíčku naproti a budeme mít zlatý pohárek na NT stránkách (doufám, že něco takovýho dostanem), a když ne, tak stříbrnej je taky fajn :).

Advertisement