Oce biti nekog zvanicnog objasnjenja sta se desilo ili ce sva da ostane na ovoj default poruci u vestima? Mislim, ovo sto su napisali smo i sami mogli da vidimo ...
Oce biti nekog zvanicnog objasnjenja sta se desilo ili ce sva da ostane na ovoj default poruci u vestima? Mislim, ovo sto su napisali smo i sami mogli da vidimo ...Sta mislis da ce se desiti dobri moj?
Sta mislite o ovom igracu:Miroslav Cosic (12098492) Small ForwardWeekly salary: $ 5 588 ...
Sta mislite o ovom igracu:Miroslav Cosic (12098492) Small ForwardWeekly salary: $ 5 588DMI: 16400Age: 18Height: 6'10" / 208 cmPotential: perennial allstarGame Shape: averageJump Shot: strong Jump Range: mediocreOutside Def.: average Handling: atrociousDriving: average Passing: mediocreInside Shot: mediocre Inside Def.: averageRebounding: strong ↑ Shot Blocking: mediocreStamina: proficient Free Throw: ineptExperience: atrocious
Imam trenera sa skilom 6,i doktora sa skilom 3...Na jebanog trenera i doktora trosim nedeljno 120,000,tako da sam non stop u minusu.....