ne bi postavljao pitanje ali sinoć nisam mogao da vidim za koliko je otišao igrač za kog sam bidovao. pokazivalo mi samo koji je bio u glasanju za mvp. sad kad sam pogledao sve je po starom
ne bi postavljao pitanje ali sinoć nisam mogao da vidim za koliko je otišao igrač za kog sam bidovao. pokazivalo mi samo koji je bio u glasanju za mvp. sad kad sam pogledao sve je po staromdesavalo se i meni da ne otvori istoriju transvera, idi na klub koji ga je kupio, pa pogledaj njegove transvere i videces za koliko je kupio tog igraca!
ne bi postavljao pitanje ali sinoć nisam mogao da vidim za koliko je otišao igrač za kog sam bidovao. pokazivalo mi samo koji je bio u glasanju za mvp. sad kad sam pogledao sve je po staromdesavalo se i meni da ne otvori istoriju transvera, idi na klub koji ga je kupio, pa pogledaj njegove transvere i videces za koliko je kupio tog igraca!mudro, mudro. video sam, taman za par hiljada više nego što sam imao. da čovek nemože da uzme pristojnog pleja za 3,500,000 :(
ne ide! to je random! možeš biti sve utakmice gost do finala! ako dođeš do tamo :)
Doci cu, pogotovu sto odmah izvukoh Baticu iz II lige!!!Prosle sezone u prvom kolu Probus Jarak, sada Sombor Knigs...PA DOKLE VISE???
Za bekovske pozicije je pozeljna manja visina, za centarske pozicije, veca visina.Ovaj od 193cm je sasvim zadovoljavajuc po pitanju kriterijuma PG, SG.