troszkę mnie na forum nie było, a tu o mojej hali głośno(opijałem triumf manchesteru),
więc hala pochłania mnóstwo kasy, ale moim zdaniem warto: stopniowo podwyższałem ceny biletów, aktualny poziom to:
Bleachers : 10000 (Current Price: $18)
Lower Tier : 1200 (Current Price: $65)
Courtside Seats : 300 (Current Price: $190)
Luxury Boxes : 10 (Current Price: $1575)
czyli już bardzo blisko maksymalnych cen, które zamierzam wprowadzić z początkiem czerwca, kompletu jeszcze nie miałem,ale to chyba przez to że w lidze gram w kratkę, jak jest lepsza passa to wtedy goście nieźle płacą, za taki TV game u siebie to można wykosić nawet 660k czyli ,ładną sumkę, przez dłuższy czas rozbudowywałem halę raz na 2 tygodnie, systematycznie i zawsze pojawiało się coraz więcej widzów...
jeżeli chodzi o bleacherów to ich frekwencja w dużej mierze zależy od passy zwycięstw, lower tier i courtside są systematyczni i zawsze jest ich sporo, a vipy skąpią i tylko raz udało mi sie mieć ich komplet... jako że pensje rosną to trzeba jakoś zarabiać, przeważnie w tygodniu jak mam mecz u siebie(nie licząc pucharu) to w najgorszym wypadku mam 240k za bilety minus 140k pensji czyli stówa o przodu, puchar u siebie to zawsze 140k
Last edited by miwman at 5/22/2008 5:01:46 PM