Τρελανε μας Πικασο!!! Vamos BOCA!!!! Εννοειται οτι θελω να δω μετα φωτο με την φανελα του Αρη στο La Bombonera. Για αυτο κανονισε. Πω θα πας να παρακολουθησεις το υπερτατο ντερμπι!!!! Τρελαααα!!!!!!.....
Ο Ολυμπιακος τα τελευταια 3 χρονια κανει καλες πορειες. 15 χρονια να μην πω τι εκανε....Περυσι αποκλειστηκε απο την Ανορθωση απο την οποια εχασε και ο Παναθηναϊκος. Δεν νομιζω να ηταν καλυτερη ομαδα απο την Χερενφεν που για παραδειγμα αποκλειστηκε φετος ο Παοκ. Οσο για την ομαδα μου, προπερσι κιολας απεκλεισε ομαδα με 110 εκατομμυρια μπατζετ και παιχταραδες(βλεπε Μιλιτο, Ντ' Αλεσσαντρο, Αγιαλα, Ολιβεϊρα, Ματουζαλεμ κτλ.). Σαραγοσα λεγεται η ομαδα. Οταν ομως αυτες οι ΜΕΓΑΛΕΣ ομαδες που ανεφερες(Οσφπ, Παο) στηνονται για να βγει η Λαρισα στο Ουεφα(προτελευταια αγωνιστικη περυσι), τοτε καλα να παθει η τριτοκοσμικη Ελλαδιτσα και ειναι στην φαπα παντου. Απο τους ψαραδες του Ρεϋκιαβικ αποκλειστηκε Ιουλιο μηνα. Τοτε να μην εχετε μεγαλυτερες απαιτησεις απο τις ελληνικες ομαδες στην Ευρωπη, οταν στο ιδιο το πρωταθλημα μας βασιλευει η βρωμια, η αλητεια και τα κουμπαριλικια.
Δεν με νοιαζει καθολου αν οι παιχτες της ομαδας μου λεγονται Καλβο και Καμπορα και δεν λεγονται Καλβοπουλος και Καμποριδης. Τι κι αν γεννηθηκαν σ' αλλη χωρα??? Εμενα με νοιαζει να παιζουν σαν ΑΡΕΙΑΝΟΙ. Οχι σαν Ελληνες. Κι αυτο ηταν που ειδα την προηγουμενη βδομαδα στον βουρκο της Ξανθης. 11 παλικαρια να πανηγυριζουν σαν μικρα παιδια για την ομαδα μεσα στην λασπη και να κοιλιουνται με τους φιλαθλους. Αυτη ηταν η οπαδικη μου αποψη.
Θελετε και την πιο λογικη/αντικειμενικη??? Λοιπον, εαν εχω 300 χιλιαρικα για εναν παιχτη, θα μπορεσω να παρω εναν μετριο υπετιμημενο Ελληνα ή εναν καλο ξενο. Σε περιπτωση που ο ξενος δεν αντιμετωπισει προβληματα προσαρμογης, θα ειμαι κερδισμενος. Απλα τα πραγματα. Οι πρωτοκλασσατοι Ελληνες κοστολογουνται υπερβολικα. Αυτο παρατηρειται κυριως μετα το Euro 2004. Δεν ξερω γιατι την εχουν δει ολοι ετσι.
Η παγκοσμιοποιηση υπαρχει και εχει χτυπησει και την βιομηχανια του ποδοσφαιρου και του αθλητισμου γενικοτερα. Η Αρσεναλ εφτασε το 2006 τελικο Τσαμπιονς Λιγκ με 11 ξενους και κανεναν Αγγλο στην 11αδα. Και μιλαμε για τους Αγγλους που ειναι φανατικοι με το ποδοσφαιρο και την Εθνικη τους. Η Ιντερ μια απο τα ιδια. Ο Παοκ παιζει με εναν-δυο Ελληνες στην 11αδα(Χαλκιας-Αραμπατζης). Γιατι δεν τον μισεις δηλαδη ρε Green Monster??? Τελος παντων. Δεν με νοιαζει κιολας. Δικαιωμα σου να συμπαθεις ή οχι μια ομαδα για διαφορους λογους. Εγω συμφωνω με τον Πικασο. Μ' αρεσουν οι ομαδες που παιζουν μπαλα. Κι ας εχουν Κινεζους, Μογγολους, Γκανεζους και εξωγιηνους στην 11αδα.
Last edited by thanos at 2/18/2010 10:18:10 AM