Ξέρω πολύ καλά ποιος ειναι ο Antony Parker και ποιος ο Tony....Πάντως ο artest μονο αμυνα παίζει γιατί από επίθεση έχει μαυρα χαλια...Εγω προσωπικά προτιμω τον Antony Parker απο τον Artest....
Ο Τζειμς εχει καλυτερα ποσοστα και περισσοτερους ποντους απτον Κομπε,τωρα για τον αριθμο των μπαζερμπιτερς δε λεει κατι,και γω αμα σουταρω 10 θα βαλω τα 2
Οντως έχει καλύτερα ποσοστά δεν διαφώνησα...Οσο για το ότι θα βάλεις κι εσύ 2/10 το αφήνω ασχολίαστο...Στα στατιστικά που έχεις βάλει ειναι"4th quarter or overtime, less than 5 minutes left, neither team ahead by more than 5 points" και όχι στα τελευταια δευτερολεπτα του παιχνιδιού...Εχει διαφορά αυτο....
Καλυτερος αμυντικος ο Κομπε;Ποτε δεν ηταν..Και μη μου πειτε για τις all-defense teams που εχει μπει,γιατι και φετος μπηκε αλλα δεν αξιζε σε καμμια περιπτωση τη θεση του..
Συγνώμη αλλά διαφωνώ...
Απτην πρωτη στιγμη που πατησε σε παρκε ο Λεμπρον ηταν καλυτερος απτον Μπραιαντ..4 παιχτες εχουν καταφερει να τελειωσουν τη σεζον με 20/5/5 ανα αγωνα..Oscar Robertson,Michael Jordan,Lebron James,Tyreke Evans..Σορρυ αλλα ο Κομπε λειπει απ αυτη τη λιστα..
Όντως, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ειναι ο κορυφαίος της εποχής του...Ούτε οι magic,bird ειναι σε αυτή την λίστα!!!Τι σημαίνει αυτό??
Η καλυτερη ομαδα που ειχε ο Τζειμς ποτε του ηταν Williams/Parker/Jamison/Varejao..Πιστευω συγκρινεται με τους Artest/Odom/Gasol/Bynum/Fisher του Κομπε τι λετε;;
Odom ειναι αναπληρωματικός οπότε σύγκρινε Artest με Parker..
Ο Williams για εμενα ειναι καλυτερος απο τον fisher απλά ο fisher κανει αυτό που πρέπει όταν πρέπει...Αυτο ειναι λογω της εμπειρίας που έχει ο Fisher...
Εβαλες 5 Lakers και 4 Cavs...Ειναι γεγονος πως οι Lakers εχουν πολύ δυνατό ρόστερ αλλά μια ομάδα με το καλύτερο ρεκορ στο NBA δεν πρέπει να κάνει τέτοια κοιλία στα play-off και να επιτρέπει να την αμφισβητούν...
Να τι εκανε ο μεγαλος clutch Kobe,στον 6ο τελικο απεναντυ στον μισητο του αντιπαλο..Εκει εκαιγε η μπαλα,που ηταν win or go home,εκει σουταρε με 7-22,κι αφησε τον Pierce να λεει οτι ειναι ο καλυτερος παικτης του κοσμου..
Ολοι οι παίκτες έχουν ασχημες βραδιές δυστυχώς....
Δεν πιστευω τοσο στα στατιστικα,αλλα αυτα ειναι:Ο Τζειμς ειναι καλυτερος σε ολες τις κατηγοριες,εκτος απτην αδυναμια του το τριποντο,οπου εχει 2% χαμηλοτερο ποσοστο..
Ο kobe παιζει 7 χρονια παραπάνω και ειναι πλέον 32 χρονών...Η απόδοση πέφτει σιγά σιγά...Το σωστό θα ήταν να τους συγκρίναμε οταν είναι στην ίδια ηλικια οπότε αλλάζουν οι εποχές και οι αντίπαλοι...Το θέμα είναι πως ο Kobe εχει αποδείξει οτι κανει μεσα στο γηπεδο με όσα έχει κερδίσει, ενώ ο Lebron οχι....
Λόγος να γίνεται να μας περνάει η ώρα!!!
ΥΓ:
Ο Jay-Z εχει 1% παραπανω των Νετς απ οτι εσυ
Τι εννοείς??Τι έχω εγώ για τους Nets??